Екс-бразилієць Едмар знає гімн на пам'ять і вважає себе справжнім українцем

09.10.2013 14:19 Спорт
http://www.sport-express.ua/ http://www.sport-express.ua/
Едмар пишається тим, що буде грати за Україну.

Бразильський півзахисник збірної України та харківського " Металіста " Едмар , який має право виступати за збірну України з 2011 року , зізнався , що вже на сто відсотків відчуває себе українцем, - “Дзеркало тижня”.

За словами Едмара , підготовлюваного в таборі збірної до відповідального поєдинку з Польщею , він напам'ять знає слова гімну України . Однак ні цей факт , ні наявність українського паспорта ще не гарантує йому місце у складі команди Михайла Фоменка . Для цього , стверджує Едмар , йому слід доводити свою спроможність на футбольному полі.

Нагадаємо , Едмар отримав українське громадянство в березні 2011 року. Дебютував за збірну в товариському матчі зі Швецією в серпні того ж року. Втім , зіграти на Євро -2012 бразильцеві так і не вдалося - повернувся він до збірної лише після того , як її головним тренером став Михайло Фоменко.

Наставник викликав його на гру з Камеруном і Чорногорією в червні 2013-го. Тоді Едмар відклав відпустку заради можливості зіграти за " синьо -жовтих" . У поєдинку з Сан-Марино Едмар забив перший гол у складі націонльной збірної .

Джерело: Дзеркала тижня
Автор: Администратор сайта