Харківські хокеїстки зіграли в футболках національної збірної

20.02.2017 11:55 Спорт
Фото з соцмережи Фото з соцмережи
Підбито підсумки всесвітнього хокейного флешмобу, який вихідними пройшов в 38 країніх світу. Харків’янки долучилися до великого спортивного свята.

Для України це була перша участь в Global Girls 'Game і можливість оцінити сили національної збірної. До участі в важливому матчі було запрошено 11 гравчинь харківських «Пантер». За підсумками всіх ігр у 38 країних світу з рахунком 135:128 абсолютними переможцями Global Girls 'Game 2017 стала команда «Синіх» («Темних»). У Києві ж жіночі хокейні баталії завершилася перемогою «Жовтих» («Світлих»). Кращі гравчині українського хокею були поділені на дві команди з рівними складами. В основний час матч закінчився з рахунком 0:0, а в серії буллітів була краща команда «Жовтих».

- Капітан команди «Синіх» була наша нападаюча Тетяна Слащева, яка раніше виступала за збірну України (в 1992-1995 р.р.). Тому у деяких гравців була ностальгія, все-таки знову одягнути майку збірної України, емоції переповнювали, - розповіла «СК» капітан харківських «Пантер» Катерина Середенко, яка в цьому матчі зіграла за «Жовтих».

За словами харків’янки, на майданчику всі гравці намагалися викластися по максимуму, хоча в деяких моментах заважала незіграність, бо більшість хокеїсток вперше одна з одною на льод вийшли.

- Граючи в звичному складі «Пантер» ми знаємо звідки тобі прийде передача, з якого боку стоїть у тебе напарник за спиною, в цьому ж матчі все було непередбачувано, доводилося звикати до партнерів по ходу гри, - пояснила капітан «Пантер».

Юлія Міронюк

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта