Харківський «Металіст 1925» переміг першого чемпіона України

08.10.2017 08:03 Спорт
Фото з соцмережі Фото з соцмережі
У 15 турі Другої ліги харків'яни взяли верх над сімферопольською «Таврією».

У першому домашньому матчі жовтня «Металіст 1925» зіграв проти першого чемпіона незалежної України - сімферопольської «Таврії». Сезон 2013/2014 рр. став останнім для «Таврії» у вищому дивізіоні чемпіонату України, а через анексію Криму сімферопольці і зовсім існування припинили. Відродили команду через два роки, але вже на материковій частині країни, в Херсонській області. Свій другий шлях у великому футболі "Таврія" почала з самих низів, заявившись в четвертий за рахунком національний дивізіон. В аматорському чемпіонаті "Металіст 1925" і "Таврія" зустрічалися двічі. У Харкові "жовто-сині" здобули перемогу з рахунком 5:2, а ось в Бериславі, на полі суперника, задовольнялися лише результативною нічиєю 2:2.

7 жовтня команди знову зустрілися на домашній арені «Металіста 1925». Цього разу сильнішими знову були харків’яни – 3:2. У воротах гостей розписалися Чередниченко, Давидов, Буличов, а харків’янам свої «автографи» залишили  Воронченко та Кушнір.

- Перемога - є перемога. В принципі, таку гру я і очікував, - поділився своїми враженнями після матчу  головний тренер «Металіст 1925» Олександр Іванов. – «Таврія» - хороша команда, в рядах якої виступають досвідчені футболісти. Також у суперника досить досвідчений тренер. Всі команди, якими він керував, показували змістовний і цікавий футбол. Непогано «Таврія» грала і в попередньому турі з «Дніпром-1», однак в кінцівці зустрічі їй не пощастило. Сьогодні, звичайно, хотілося більш переконливої перемоги, однак, що є, то є. Не вийшло сьогодні вчасно повертатися з атаки в оборону. Тому футбол і вийшов таким, яким ви його бачили.

Читайте також:Про початок опалювального сезону оголосили в харківській мерії

Андрій Соха

Автор: Администратор сайта