Мирон Маркевич змінив фах

13.07.2016 07:48 Спорт
Фото: fc-metalist.com Фото: fc-metalist.com
Екс-тренер харківського "Металіста" перекваліфікувався у футбольного чиновника.

Як повідомляє сайт Федерації футболу України, за ініціативи президента ФФУ Андрея Павелка відбулося розширене засідання Комітету національних збірних команд. На цій зустрічі було прийнято рішення про те, що Комітетом національних збірних повинний керувати фахівець, який має відповідний тренерський досвід та особисті досягення. Таким чином Андрій Павелко склав із себе повноваження голови Комітету та запропонував на цю посаду одного з найавторитетніших вітчизняних тренерів – Мирона Маркевича. Кандидатура екс-тренера "Металіста"була одноголосно підтримана членами Комітету. 

Так уже наступної п'ятниці Мирон Маркевич та Семен Альтман представлять кандидатів на посаду головного тренера національної збірної команди з футболу. 

Екс-тренер Металіста розповів про продовження кар'єри

Передбачається, що новим керманичем збірної України стане Андрій Шевченко, який працював у тренерському штабі Михайла Фоменка на останньому Євро. Більше того, різні закордонні ЗМІ пишуть, що допомагати Андрію буде італієць Мауро Тассотті, який входив в тренерський штаб "Мілана", коли там виступав наш легендарний співвітчизник.

Савелій Мякушко

Автор: Администратор сайта