Скільки харківських спортсменів поїдуть на Олімпіаду до Ріо-де-Жанейро. Інформація М. Добкіна

30.01.2013 14:49 Спорт
http://ru.wikipedia.org http://ru.wikipedia.org
В Харківській області буде створена експертна група зі спортивних учених та журналістів, яка визначить види спорту, які найбільше розвиватимуть при підготовці до XXXI Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро.

Таке доручення дав на засіданні виконкому Харківського обласного відділення НОК України голова відділення Михайло Добкін.

- Утримувати всі види спорту, що культивуються у Харківській області на вищому рівні, фінансово неможливо. Тому наше обласне відділення і Департамент сім'ї, молоді і спорту ХОДА пропонує залучити спортивних експертів, а також наукові заклади для визначення провідних олімпійських видів спорту, що традиційно приносять нашому регіону олімпійські медалі, і зосередити фінансування саме на цих видах спорту, - сказав Михайло Добкін.

За результатами цього аналізу буде визначено 15-20 видів спорту, на розвиток яких буде зроблений максимальний акцент при підготовці до Олімпіади у Ріо-де-Жанейро. Михайло Добкін зауважив, що в цьому списку можуть бути виключення: ті види спорту, що раніше не приносили нам жодних результатів, раптом з появою спортсмена або тренера — самородка можуть бути розглянуті як перспективні.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта