Щаслива футболка принесла нагороду в марафоні жителю Харківщини

19.05.2016 05:15 Спорт
фото Сергія Клюєва фото Сергія Клюєва
Дев'ятий ультрамарафон відбувся під Люботином.

У  дев'ятому традиційному забігу участь взяли 20 чоловік з різних куточків України, зокрема змагалися і жителі Харківщини. Серед охочих подолати солідну дистанцію можна було побачити як професійних спортсменів, так і просто любителів спорту.

Протягом забігу марафонці не просто безперервно бігли, а й зупинялися для потреб перекусити та відпочити. Це пояснюється тим, що загалом марафон тривав 24 години, протягом яких учасники подолали дистанцію в 100 кілометрів. Звичайно, весь цей час фізично неможливо тільки бігти.

- Переможець пробіг цю дистанцію за 12 годин 50 хвилин. Я прибіг третім та зміг подолати дистанцію за 20 годин 20 хвилин, - розповів «СК» учасник марафону Сергій Клюєв. - Бігали ми відрізками по 10 кілометрів кожний, а в перервах мали короткий час трохи відпочити, поїсти або наклеїти пластир.

Витривалість учасників випробувала і погода. Так, за словами Сергія Клюєва, з 20 годин забігу 19 він провів під дощем. Чоловік у свої 39-років перейшов до категорії ветеранів серед любителів спорту.

Марина Проценко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта