Харківські футболістки не зуміли вийти в плей-оф Ліги чемпіонів — ФОТО

14.08.2019 12:00 Спорт
Фото: Борис Бреславець Фото: Борис Бреславець
В останньому турі за путівку в плей-оф сперечалася футболістки харківського «Житлобуда-1» і «Мінська».

С 7 по 13 серпня у Харкові ігри в жіночій Лізі чемпіонів з футболу За підсумками жеребкування кваліфікаційного групового етапу Ліги чемпіонів харківський «Житлобуд-1» потрапив до групи 4. Крім наших дівчат, до цього квартету потрапили хорватський «Спліт», білоруський «Мінськом» і люксембурзький «Беттембург».

Путівка до раунду плей-оф розігрувалася в останньому турі між харківським «Житлобуда-1» і «Мінськом» — обидва колективи перед очною зустріччю набрали максимальну кількість балів, втім краща різниця забитих і пропущених м'ячів була у білорусок. Тому їм для досягнення мети вистачало і нічиєї, а нашим дівчатам потрібна була виключно перемога.

Однак досягти бажаного харків'янкам не вдалося. Господарки турніру поступилися 0:2, пропустивши по голу в кожному із таймів, і покинули турнір.

Нагадаємо, минулоріч в обласному центрі центрі також проводилися матчі жіночої Ліги чемпіонів. І тоді нашим дівчатам вдалося виграти групу і вийти в 1/16 фіналу, де вони припинили свої виступи, поступившись шведському «Лінчепінгу» з загальним рахунком 1:10

Читайте також: Чемпіонат Харківщини з футболу: динамівці наздогнали «вовків»