Як харківські депутати грали у футбол і теніс (ФОТО)

22.05.2013 11:02 Спорт
фото Бориса Бреславця фото Бориса Бреславця
За традицією, вже третій рік поспіль у третю суботу травня депутати місцевих рад та органів місцевого самоврядування беруть участь у Спартакіаді.

18 травня на стадіоні «ХТЗ» відбулася ІІІ Спартакіада Харківської області серед депутатів органів місцевого самоврядування, яка в цьому році була присвячена Дню Європи в Україні.

Позмагатися за головний приз приїхали 300 депутатів з 21-го району області та міст обласного значення.

– Спартакіаду серед депутатів органів місцевого самоврядування ми проводимо вже втретє, і з кожним роком активність депутатів зростає, – зазначив голова Харківської облради Сергій Чернов. – Сьогодні приїхало понад 300 депутатів місцевих рад. Це самовіддані люди, які хочуть в чесній боротьбі довести, що вони ведуть здоровий спосіб життя і вміють досягати успіхів. Цього року ми вирішили присвятити змагання Дню Європи, який вже 10-й рік поспіль, згідно з указом Президента, проводиться в Україні. 

Сам Сергій Чернов, узявши до рук ракетку, проявив неаби яку спритність і навички у настільному тенісі.


Протягом усього дня депутати змагалися між собою у футболі, волейболі, настільному тенісі, шашках і шахах. У кожному з видів було визначено найсильніших, а згодом, після підрахунку балів, визначили і найспортивніший район Харківської області.

Цього року перемогу здобули депутати Дергачівського району. Їм удалося вибороти золоту медаль у шашках серед чоловіків, яку приніс депутат Дергачівської районної ради Борис Шатун, посісти друге місце у волейболі та третє у шахах серед чоловіків. Крім цього, представники Дергачівського району показали досить високі результати і в інших видах спорту.


– За перемогу боролася вся наша команда. Усі представники проявили найкращі спортивні здібності, завдяки чому ми змогли виграти перше місце, – зазначив Протопоповський селищний голова Михайло Гордецький. – Наші депутати часто займаються спортом, граємо у волейбол тощо. Багато хто вже у віці, і тому намагається підтримувати своє здоров’я.

За підсумками змагань друге місце у загальнокомандному заліку посіли депутати Лозівського району, а третю сходинку вибороли депутати Валківського району Харківщини.

Борис Бреславець, матеріал з газети "Слобідський край" №60 від 21.05.2013

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта