Зірки спорту влаштували шоу в селищі під Харковом (ФОТО)

07.06.2016 13:48 Спорт
фото Юлії Шматченко фото Юлії Шматченко
У Зачепилівку на відкриття воркаут-майданчика приїхали зірки світового спорту.

Справжнє свято спорту відбувся в Зачепилівці. Переможці шоу «Україна має талант» дніпровська команда «Street Workout» влаштували видовищне та яскраве спортивне шоу, від якого дух захоплювало.

Займатися воркаутом (вуличним спортом. – Авт.) можна де завгодно, коли завгодно і з ким завгодно, – запевнив лідер Міжнародного руху «За здоровий спосіб життя», глава Міжнародної організації «Street Workout» Денис Мінін.

Гості не тільки показали карколомні трюки, а й влаштували майстер-клас для зачепилівської молоді. Місцевим теж було чим здивувати спортсменів зі стажем. Деякі складні гімнастичні елементи зачепилівські школярі повторили без проблем. Особливо здібним виявився учень 11 класу Зачепилівського ліцею Максим Щукін. Припав до душі зачепилівській молоді і силовий флешмоб, у якому взяло участь близько півсотні хлопців і дівчат. Сильна стать підтягувалася, а прекрасна – присідала.

Навіть якщо на майданчик прийде займатися одна людина, це вже плюс, – впевнений чемпіон світу з кікбоксингу та змішаних боїв Ігор Вовчанчин, який теж був серед гостей свята. – Чим більше таких майданчиків, тим здоровіша нація. З одного селища хтось почне займатися, потім з іншого, а потім вже і в районі з’явиться своя команда, яка зможе виступати на змаганнях і турнірах.

Місцеві хлопці так надихнулися виступом зірок спорту, що ледве дочекалися відкриття майданчика, навіть дощ не завадив їм почати тренувати побачені трюки.

Мирослава Кольцова

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта