Як потрапити на Х-фактор, розповів депутат із Харківщини

19.09.2016 08:05 Суспільство
Фото з соцмереж Фото з соцмереж
В інтерв’ю для «СК», депутат Первомайської міськради Федір Фендриков розповів, що вийшов на велику сцену, аби довести собі, що зможе впоратися з викликом, який кинув собі сам, та перебороти страхи.

А свою участь у проекті Федір вважає доленосною.
Річ у тому, що він давно хотів піти на кастинг проекту, та все не наважувався й кожного разу відкладав цю подію ще на рік.

Цієї зими чоловік вирішив вийти у світ. Він узяв колонку, спустився в метро та просто заспівав кілька пісень.
– Я хотів вийти із зони комфорту й подивитися на реакцію людей, потім це відео виклав у соцмережі, і воно стало вирішальним у подальшій творчій кар’єрі, – розповів учасник «Х-фактора». – Адже через деякий час мені зателефонували з каналу СТБ і запропонували взяти участь у проекті.

Так проект сам знайшов співака й випередив його дії. Звичайно, Федір погодився, але перед ним постала нова проблема: потрібно було відкритися загалу й наважитися ще раз розповісти свою історію.

– Мені було страшно виходити на сцену, але я розумів, що я хочу це зробити, – розповів чоловік. – І коли ти потрапляєш у середовище, де багато талановитих і світлих людей, тоді прокидається внутрішня невпевненість. Це почуття для мене було цікавим, адже співак має у будь-якій ситуації розкривати свій внутрішній світ і залишатися вільним.

Тому, за словами Федора, на проекті йому довелося боротися із сумнівами, страхами, але головне – йому це все вдалося.

Символічною була і пісня Алли Пугачової «Нас бьют, а мы летаем», адже саме ця композиція відбивала всю суть життєвої історії Федора Фендрикова.

– Вона близька до емоцій, які я переживав довгий час і переживаю досі, – розповів учасник проекту. – Мені телефонували знайомі та друзі, казали, що дивилися виступ і плакали. Я думаю, це через те, що складна ситуація може бути в кожного. Тому музика – це світло, яке може як лікувати, так і ранити людські серця.

Відома українська зірка приїхала на День Краснограда (Фото, відео)

Більш детально про життя талановитого депутата читайте в № 111 за 15 вересня 2016 року.

Олександр Ушаков

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта