За підвищення цін на соціальні сорти хліба каратимуть

30.08.2016 10:00 Суспільство
Фото:www.0532.ua Фото:www.0532.ua
Причин для підвищення цін на хліб соціальних сортів в Харківській області немає.

Про це повідомив   під час засідання колегії облдержадміністрації 30 серпня заступник голови ХОДА Марк Беккер, доповідаючи про підсумки збирання ранніх зернових і зернобобових культур сільськогосподарськими підприємствами Харківщини.

-Ми наполягаємо на тому, що на сьогоднішній день немає ніяких причин для підвищення цін на хліб простої рецептури - так званий «соціальний» хліб, тому що, в першу чергу, продовольчої пшениці у нас в цьому році - 67,4% від загального врожаю, - пояснив Марк Беккер. - Цього цілком достатньо, щоб забезпечити саме цією продукцією всіх мешканців Харківської області. Крім того, у нас є збільшення посівів гречки та проса.

ВІДБУЛИСЯ КАДРОВІ ЗМІНИ У ХОДА ПІСЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ІГОРЯ РАЙНІНА

Про відповідальність, яку доведеться нести в разі несанкціонованого підвищення цін, підприємства регіону попередила т.в.о. голови ХОДА Юлія Світлична.

-У разі зловживання і необґрунтованого підвищення цін будемо включати важелі контролю органів Антимонопольного комітету Харківської області, а також контролюючих правоохоронних органів, - заявила Юлія Світлична.

Тетяна Лісна

Джерело: ХОДА
Автор: Администратор сайта