Для клієнтів ПриватБанку відпочинок за кордоном став доступнішим

05.04.2017 10:45 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
У Харкові турагентство "С-тревел" приєдналися до сервісу ПриватБанку "Оплата частинами". Тепер усі послуги, які надає агентство, можна оплатити в розстрочку чотирма платежами без комісій і переплат.

"Це дуже зручно, - пояснює керівник напрямку «Оплата частинами» ГРУ ПриватБанку в Харківській області Олексій Піунов. - Не треба цілий рік збирати велику суму на цікавий, але дорогий закордонний тур. Досить оплатити чверть вартості путівки з кредитної картки ПриватБанку і немає жодних перепон. Залишок буде розбитий на рівні частини. Якщо платежі з погашення проводити в термін, то розстрочення без комісій та інших додаткових нарахувань".

Агентство пропонує тури в Європу, в Азію, на Близький Схід. Крім того, надає послуги з працевлаштування та навчання за кордоном, візову підтримку. Тепер для клієнтів ПриватБанку всі ці послуги стали доступнішими.

Для того, щоб купити товар або оплатити послугу з розстрочкою платежу без комісій і переплaт, потрібна тільки кредитна карта ПриватБанку. З сервісу "Оплата частинами" клієнт отримує безвідсотковий кредит з розстрочкою до 25 місяців. Ніяких прихованих комісій і страховок немає. Клієнт має можливість достроково погасити заборгованість так само без додаткових комісій. Для цього навіть не потрібно ходити в банк. Оплатити можна в терміналах самообслуговування або через Інтернет-банк Приват24. Дізнатися доступну суму ліміту по сервісу "Оплата частинами" можна, відправивши SMS на номер 10060 з текстом chast, на своїй сторінці в Приват24 або в мобільному додатку "Оплата частинами".

На сьогоднішній день в Харківській області до сервісу "Оплата частинами" підключені 2 500 підприємств. За 2016 рік послугою "Оплата частинами" в регіоні скористалися 40 178 клієнтів ПриватБанку. Вони купили товарів і оплатили послуг більш ніж на 200 000 000 грн.

Автор: Администратор сайта