Дорога стратегічного значення на Харківщині нажахала чиновників своїм станом

27.08.2015 08:10 Суспільство
Фото: kievvlast.com.ua Фото: kievvlast.com.ua
Про це повідомив начальник служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражвець.

Мова іде про трасу Чугуїв-Меловоє, яка поєднує Харківщину з Луганською областю. Зараз вона у жахливому стані й потребує капітального ремонту.

- Із цього питання ми спілкувалися із губернатором Ігором Райніним, організували технічну раду. За її протокольним рішенням – зроблено частину проектів, на 22 км зробили ямковий ремонт. Разом із тим дорога сьогодні не витримує критику, - каже Євген Зражвець.- Через тиждень у Кабміні пообіцяли виділити з резервного фонду капітальних вкладень виділити 100 млн грн. Як буде фінансування, одразу розпочнемо капітальний ремонт.

Депутати облради прийняли рішення про звернення голови Харківської облради Сергія Чернова до Президента України та Верховної Ради щодо вирішення цього болючого питання.

Довідка:
Автодорога Р-07 - автомобільна дорога на території України регіонального значення Чугуїв - Старобільськ - Мілове. Знаходиться на території Харківської та Луганської областей. Поєднує районні центри Харківської та Луганської областей. Починається в Чугуєві, проходить через Шевченкове, Куп'янськ, Сватове, Старобільськ, Біловодськ і закінчується в селищі Мілове Луганської області й далі триває на території Росії. Загальна протяжність 289,7 км.

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта