Харківська облрада підписала меморандум з прибалтійською країною

28.08.2017 06:30 Суспільство
Фото:www.oblrada.kharkov. Фото:www.oblrada.kharkov.
25 серпня підписано Меморандум про співпрацю між Харківською обласною радою та Регіональною радою Південної Карелії Фінляндії

Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, перебуваючи у Фінляндській Республіці,  провів зустріч із Регіональним мером Південної Карелії паном Матті Вііалайненом. Під час зустрічі вони обговорили можливі напрямки співробітництва й підписали відповідний Меморандум.

Сергій Чернов та Матті Вііалайнен обговорили реалізацію спільних регіональних проектів та співробітництво у рамках міжнародної мережі ЕВРИКА, розширення молодіжних контактів та обмін делегаціями студентів і школярів, участь бізнес-кіл та делегації Південної Карелії в інноваційному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи» та Слобожанському ярмарку. Пан Матті Вііалайнен поділився також досвідом реалізації адміністративно-територіальної реформи в Фінляндії.

По завершенню зустрічі голова Харківської обласної ради Сергій Чернов та Регіональний мер Південної Карелії пан Матті Вііалайнен взяли участь у Х Ювілейному засіданні Цільової групи АЄПР з зовнішніх кордонів.

Тетяна Лісна

Автор: Администратор сайта