Харківські поліцейські отримали допомогу з Євросоюзу

13.07.2017 13:12 Суспільство
Фото з соцмережи Фото з соцмережи
Консультативна місія Європейського Союзу в Україні передала Нацполіції Харківської області обладнання вартістю 98 тисяч євро.

Так, Чугуївський відділ поліції отримав 40 стаціонарних комп'ютерів, криміналістичні набори, цифрові фотокамери, принтери, набори для зняття пилових слідів.

25 ноутбуків, проектори та принтери отримав тренінговий центр поліції Харківщини. Устаткування буде встановлено в аудиторіях центру для вдосконалення підготовки особового складу та проведення регулярних інтерактивних тренінгів з підвищення кваліфікації поліцейських.

25 ноутбуків, п’ять стаціонарних комп’ютерів, проектори та інше IT-обладнання отримало Головне управління Нацполіції у Харківській області.

- Нове обладнання допоможе на більш якісному рівні виконувати свій обов’язок і на європейському рівні служити народові України. Сподіваюся, що наша подальша співпраця з міжнародними партнерами, Міністерством внутрішніх справ України, а також загальна безпекова ситуація в Харківській області буде показовою для інших регіонів України, а ваша діяльність отримуватиме найпозитивніші відгуки харків’ян, - звернулася під час заходу до правоохоронців голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична. 

Окрім технічної підтримки, КМЄС надає стратегічні поради українським колегам, проводить тренінги, впроваджує спільні проекти з Нацполіцією Харківської області.

Андрій Соха

 

Автор: Менеджер сайта