Харківські поліцейські отримали нові автомобілі (Фото)

18.08.2017 06:10 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
20 автомобілів Mitsubishi OutLander будуть використовуватися групами швидкого реагування у відділах поліції в області.

Харківська поліція отримала нові службові автомобілі.

Ключі від транспорту правоохоронцям передав під час візиту до Харкова виконуючий обов’язки міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, — про це 18 серпня повідомили у ГУНПУ в Харківській області.

- Сьогодні ми вручаємо ключі від автомобілів, переданих Міністерством внутрішніх справ, для подальшого покращання технічного забезпечення службової діяльності, – звернувся до присутніх Сергій Яровий. – Отримання нових автомобілів дає можливість підвищити ефективність роботи по забезпеченню охорони громадського порядку та боротьбі зі злочинністю.

Перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін зазначив, що сьогодні для належного несення служби для органів та підрозділів поліції створені усі необхідні умови.

– Завдяки підтримці керівництва МВС України маємо нове сучасне устаткування, технічні засоби, службовий автотранспорт, гідну зарплатню, - підкреслив перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін. – Харківська область межує із зоною проведення АТО, тож особовий склад повинен постійно перебувати у повній бойовій готовності. Найголовніше – це безпека наших громадян. Тож готуємося до виконання важливих завдань, щоб на високому рівні забезпечити правопорядок під час спортивних змагань у Харкові.

У числі 300 резервістів до армії пішов селищний голова з Харківщини

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта