Харківський нардеп зустрівся з Ротшильдом і Саркозі

30.05.2017 10:11 Суспільство
Олександр Фельдман в Парижі обговорив питання побудови толерантного суспільства, а також боротьби з тероризмом і нетерпимістю.

Народний депутат України, засновник Інституту прав людини і запобігання екстремізму та ксенофобії Олександр Фельдман на запрошення барона Девіда де Ротшильда взяв участь в урочистому засіданні, присвяченому 10-річчю міжнародного проекту Aladdin, яке відбулося 29 травня в мерії Парижа.

В роботі засідання також взяли участь генеральний секретар ЮНЕСКО Ірина Бокова, мер міста Париж Анн Ідальго, філантроп Девід де Ротшильд, екс-президент Франції Ніколя Саркозі, саудівський шейх Мохаммад бен Ісса аль Джаббер та інші.

- Сьогодні світ зіткнувся з серйозними викликами – тероризм, нетерпимість. Боротьба з ними та побудова толерантного суспільства – головні теми, які обговорювалися на засіданні, - розповів Олександр Фельдман.

Депутат високо оцінив діяльність проекту Aladdin.

- Я високо ціную проекти, метою яких є побудова мирного суспільства, вибудовування міжкультурних зв’язків між народами та країнами, просвітництво та виховання толерантності, - додав засновник Інституту прав людини і запобігання екстремізму та ксенофобії.

У НІЧ МУЗЕЇВ "ФОНД ОЛЕКСАНДРА ФЕЛЬДМАНА" ЗІБРАВ РЕКОРДНУ КІЛЬКІСТЬ ГОСТЕЙ

Проект Aladdin - є багатогранною культурною ініціативою з метою боротьби з запереченням Голокосту і всіх форм расизму і нетерпимості, а також сприяння міжкультурному діалогу, особливо серед мусульман і євреїв. Проект реалізовується під егідою ЮНЕСКО. Про підтримку проекту заявили понад 500 видатних діячів з Європи, Північної Америки і мусульманського світу. Серед яких політики, релігійні діячі, вчені, письменники, художники і активісти громадянського суспільства різних віросповідань і культур.

В рамках поїздки до Франції Олександр Фельдман також зустрівся з мером Парижа Анн Ідальго. Під час зустрічі було досягнуто домовленостей про співпрацю між Фондом Олександра Фельдмана та мерією Парижа в реалізації спільних гуманітарних та культурних проектів.

Сьогодні Олександр Фельдман зустрінеться з керівництвом Паризького зоопарку та представниками екозахисних організацій Франції щодо співпраці з Фельдман Екопарк та спільних екологічних проектів.

Автор: Администратор сайта