Харківський зоопарк роздаватиме тварин

27.05.2014 08:45 Суспільство
1 червня буде справжнім святом для маленьких любителів тварин, які завітають до Харківського зоопарку. Адже тут підготовлено велику програму.

Починається свято о 10:00 біля великого озера. Як повідомили кореспонденту "СК" у зоопарку, дитячі колективи міста виступлять із невеликою концертною програмою. Після цього дітей очікує захопливий квест, який включатиме безліч майстер-класів: з виготовлення ляльок і м’яких іграшок, канзаши (квіти зі стрічок), «Сірникове містечко», «Флористика» (квіти з паперу), «Бісероплетіння».

Після проходження всіх завдань діти отримають білети на зоолотерею (за невелику плату). Але самої лотереї треба буде трохи почекати. Близько 11.30 діти поринуть у веселі ігри.

А з 12.00 почнеться безпрограшна зоолотерея, під час якої розігруватимуться морські свинки, хвилясті папуги, хом’ячки, а також книжки Харківського зоопарку, пір’я павичів і «білети друга» (на чотири атракціони).

Також з 12.00 до 14.00 проводитиметься виставка тварин «Питомцы юннатов», під час якої відвідувачі зможуть безпосередньо контактувати з тваринами та почути багато цікавого від юних натуралістів про виховання і догляд за маленькими годованцями.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта