Коли почнеться опалювальний сезон в Харківській області

02.10.2017 12:18 Суспільство
Фото з соцмережи Фото з соцмережи
Кілька пологових будинків Харкова вже отримують тепло.

Всі об’єкти соціальної сфери та підприємства теплоенергетики Харківщини готові до опалювального сезону. Про це повідомила голова ХОДА Юлія Світлична під час селекторної наради, яку проводив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

- Ми будемо слідкувати за температурним режимом та орієнтуватися на погодні умови. У разі необхідності відразу запустимо тепло в оселі наших громадян. Для того, щоб забезпечити комфортні умови жителям області та міста. Звертаю увагу на те, що аварійні бригади мають бути готові оперативно зреагувати в разі виникнення поривів чи аварійних ситуацій, - підкреслила губернаторка Харківщини Юлія Світлична.

Великий фестиваль вуличної їжі пройде в центрі Харкова

Опалення в оселі харків’ян почне подаватися, як тільки середньодобова температура протягом трьох днів не перевищуватиме восьми градусів тепла.

Сьогодні в Харкові до опалення вже підключено кілька пологових будинків. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі мер Харкова Геннадій Кернес. За словами градоначальника, школи поки не просили про тепло.
- Законодавство дозволяє нам точково, до початку опалювального сезону, подавати тепло в школи і садки, але для цього температура в них повинна бути нижче 16 градусів. Поки таких заявок у нас немає, - зазначив Геннадій Кернес.

Андрій Соха

Автор: Администратор сайта