На які дороги в області виділили додаткові гроші

04.08.2017 14:33 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
У цьому році на ремонт доріг в Харківській області з держбюджету виділили додаткові гроші.

На останньому засіданні Верховної Ради прийняли зміни до бюджету, на якому Харківській області додатково виділили близько 250 млн гривень для ремонту доріг Київ - Харків - Довжанський та Чугуїв - Мілове.  Про це 4 серпня повідомив заступник голови ХОГА Євгеній Шахненко.

- У цьому році близько 350 млн гривень ми отримали за рахунок коштів від перевиконання індикативних показників митних платежів. Зараз ведуться роботи на об'єктах, які було визначено, - зазначив Євгеній Шахненко.

На сьогодні дорожники працюють у низці напрямів. За державні гроші та від перевиконання митних платежів ремонтують траси на Луганському, Сумському та Донецькому напрямках, окружній дорозі навколо Харкова, мосту через річку Сіверський Донець в Ізюмі.

- Також проводиться ремонт з відновлення дороги через залізницю біля села Губарівка Богодухівського району. Проводяться ремонти в Зміївському, Первомайському, Золочівському та інших районах області, - розповів начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець.

Що до ямкового ремонту, то від початку року усунули 280 тис. кв. метрів. Також ці роботи проводяться грошима з місцевих бюджетів на умовах співфінансування. Керівництво ХОДА звертається до сільських, селищних і міських рад з побажанням, щоб у цьому році вони також зосередилися на ремонтах місцевих доріг.

- Це питання безпеки наших дітей, адже цими дорогами курсують шкільні автобуси. Всього в цьому році райони області внесли близько 27 млн грн на умовах співфінансування. Найбільш активними в цьому питанні є Харківський і Балаклійський райони - понад 5 млн, а також Первомайський, Коломацький, Печенізький, - повідомив Євгеній Шахненко.

Аліна Курлович

 

Автор: Администратор сайта