На запрошення Олександра Фельдмана в Україну приїде генсек «Релігії за мир»

06.06.2017 11:15 Суспільство
Генеральний секретар Всесвітньої конференції «Релігії за мир» Уільям Вендлі відвідає Київ на запрошення народного депутата України, засновника Інституту прав людини і запобігання екстремізму та ксенофобії Олександра Фельдмана.

Про це повідомив Олександр Фельдман після зустрічі з Уільямом Вендлі у Нью-Йорку, де український політик перебував з робочою поїздкою. За словами Фельдмана, обговорення візиту пана Вендлі до України було однією з тем зустрічі. Громадські діячі також обговорили проблеми міжрелігійних відносин, які існують в сучасному світі, та шляхи побудови мирного та толерантного міжрелігійного діалогу.

- Роботу пана Уільяма в розбудові толерантного та мирного суспільства важко переоцінити. Я переконаний, що його приїзд до нашої країни сприятиме налагодженню міжконфесійного діалогу між представниками всіх релігій, які співіснують в Україні, - зазначив Олександр Фельдман.

За словами народного депутата, попередньо узгоджено, що пан Вендлі відвідає Україну в жовтні – листопаді цього року.

Суперхижаку з Фельдман Екопарк вибрали ім'я

«Релігії за мир» - найбільша міжнародна релігійна пацифістська організація з штаб-квартирою в Нью-Йорку. Має консультативний статус при ЮНЕСКО, ЮНІСЕФ та Економічній і соціальній раді при ООН. Включає в себе найвпливовіших діячів масових релігій з 92 країн світу. Уільям Вендлі є генеральним секретарем організації з 1994 року.

Андрій Соха

Автор: Администратор сайта