Найсучасніша школа з’явиться під Харковом

12.07.2017 06:15 Пісочин
Фото: kharkivoda.gov.ua Фото: kharkivoda.gov.ua
Будівництво школи у Пісочині знаходиться на завершальному етапі.

1 вересня нова школа у мікрорайоні «Мобіль» відчинить свої двері для дітей. Повідомляє сайт Харківської облдержадміністрації.

Сучасна школа на 640 місць будувалася менше двох років. Найближчим часом навчальні кабінети закладу будуть оснащені мультимедійним обладнанням. У школі буде облаштовано два комп’ютерні класи та два лінгафонні кабінети для вивчення іноземних мов. Спортивна зала матиме необхідне знаряддя для якісного проведення уроків фізкультури. Учні матимуть змогу займатися футболом, баскетболом, бадмінтоном, легкою атлетикою, гімнастикою, також будуть уроки тенісу та бадмінтону.

Під час інспекції у школу голова ХОДА Юлія Світлична підкреслила, що заклад будується у відповідності до вимог інклюзивної освіти. Зокрема, для дітей з особливими потребами замовлено спеціальні меблі, облаштовується кімната психологічного розвантаження. Заклад обладнаний пандусом для візків, має тротуар з низькими бортами для осіб з інвалідністю, місця для паркування зазначених осіб.

Знайшовся власник загублених грошей, якого розшукували копи

Цікавою для дітей стане і незвичайна бібліотека. Вона буде розділена на декілька зон. В бібліотеці буде інформаційний центр, інтелектуальна зона (там діти зможуть грати у шахи), зона відпочинку (де у комфортних умовах на диванчиках учні зможуть читати у зручній для себе позі) та ігрова зона.

Андрій Соха

Автор: Администратор сайта