Нові світлофори встановлять у Харкові до кінця року

31.10.2016 11:45 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
20 нових світлофорних об'єктів планується встановити до кінця року на великих магістралях і біля житлових будинків Харкова.

Про це повідомив директор Департаменту інфраструктури Сергій Дульфан. За його словами, великий обсяг робіт заплановано цього року із заміни світлофорів. Це об'єкти по пр. Московському, на вулицях Соїча, Кошкіна, Морозова, Енергетичній, біля поліграфкомбінату на пр. Моковському і біля Харківського електромеханічного заводу, на проспектах Петра Григоренка, Людвіга Свободи і Льва Ландау, вулицях Тахіатаській, Бучми, Грицевця, на майдані Павлівському, вулицях Героїв Праці та Академіка Павлова.

«Це складні і дорогі роботи. Встановленню одного світлофорного об'єкта передує цілий комплекс робіт, включаючи облаштування пішохідних огороджень, установлення дорожніх знаків, спеціального додаткового обладнання та власне реконструкцію світлофорного об'єкта з будівництвом каналізації для прокладання кабелів, установленням відеокамер, датчиків щільності дорожнього руху тощо», - повідомив Сергій Дульфан.

Також директор департаменту зазначив, що для людей з обмеженими можливостями міські світлофори продовжують обладнувати звуковою сигналізацією.

Микола Мельник

Автор: Менеджер сайта