Новий оздоровчий комплекс у Пісочині розпочне роботу наступного року

02.08.2017 13:00 Пісочин
Фото: ХОДА Фото: ХОДА
Про це повідомила голова ХОДА Юлія Світлична. У ході робочої поїздки до Харківського району вона перевірила хід будівництва ФОКу.

Фізкультурно-оздоровчий комплекс будують у мікрорайоні «Мобіль» селища Пісочин. У будівлі розмістяться майданчики для занять волейболом, міні-футболом, тенісом, баскетболом, бадмінтоном та занять із загальної фізичної підготовки.

На даний час практично завершили монтувати каркас будівлі, на 80 % готові внутрішні перегородки, завершується робота над роздягальнями та тренажерними залами. До осені будівельники планують утеплити будівлю та розпочати встановлювати металопластикові вікна.

«На сьогодні виконано приблизно 35 % робіт на цьому об’єкті. Його здача в експлуатацію запланована в наступному році, - відзначила Юлія Світлична. – Подібні фізкультурно-оздоровчі комплекси будуються в різних районах області. Торік ми здали два – у Вовчанському та Первомайському районах. У планах – Пісочин, Красноград та Золочів. Роботи знаходяться на різних етапах, але будемо стратегічно вибудовувати роботу так, щоб усі райони Харківської області були забезпечені такими спорткомплексами».

У частині двох районів Харкова добу не буде води. Подробиці

Нагадаємо, під час поїздки до Харківського району голова ХОДА також ознайомилася з роботами в новій школі селища Пісочин, де вже монтують меблі й обладнання та упорядковують прилеглу територію.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта