Особливі дітки отримали новорічні подарунки під Харковом (Фото)

30.12.2016 10:22 Суспільство
Фото: Тетяна Василець Фото: Тетяна Василець
Напередодні прийдешніх свят у Красноградському районі і попрацювали, і прийняли перші привітання та подарунки.

29 грудня з робочою поїздкою до району завітав голова Харківської обласної ради Сергій Чернов. У першу чергу новорічні подарунки з його рук та від імені усього депутатського корпусу отримали троє особливих діток, хворих на епілепсію та ДЦП. У селі Піщанка чотирирічний Богдан Ігнатенко зрадів конструктору, який, до речі, замовив Діду Морозу. Гостям він віддячив віршиком. Хлопчик також отримав необхідні ліки, які його родині важко придбати.


Богдан зі старшим братиком Микитою

Уже у самому Краснограді ще двоє хлопчиків – дворічний Максим Удовиченко та п’ятирічний Кирило Хорт отримали свої привітання та подарунки. Мами особливих діток раді, що про них не забувають, і дякують за постійну підтримку.

- Завдяки їй  ми маємо змогу їздити, як до Харкова, так і до інших міст до лікарів, відповідних центрів. На жаль, великого прогресу у лікуванні не відбувається, але намагаємося підтримувати здоров’я синочка, - говорить мама Кирила Олександра Хорт.


Подарунки приймає родина Хортів

Голова Харківської облради відзначив, що
діти з обмеженими можливостями потребують від дорослих більше уваги та часу, а новорічне свято має прийти до кожної дитини.

- Ті дітки, які сьогодні обмежені фізичними можливостями, теж повинні отримати подарунки від Діда Мороза, свято повинно бути у кожної дитини. Депутати облради й райради намагаються всі такі родини періодично відвідувати й підтримувати їх, - розповів Сергій Чернов.

Робоча поїздка до Краснограда продовжилася особистим прийомом громадян. По допомогу до голови облради прийшли жителі міста й району. Здебільшого вони просили про допомогу у лікуванні: придбання стимулятора для серця, обстеження дитини з діабетом, операція на очах, а також у вирішенні житлових і земельних проблем.

Наостанок Сергій Чернов завітав до районного Будинку культури на новорічний вогник, де привітав медичних працівників краю зі святами.

Тетяна Лісна

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта