Поліцейські покарали посадовців за погану дорогу у Балаклії

20.03.2017 15:46 Суспільство
Фото:hk.npu.gov.ua Фото:hk.npu.gov.ua
Співробітники Балаклійського відділу поліції здійснили комісійний огляд доріг загального користування, вулиць міста та району.

Під час огляду вони перевірили стан покриття проїзної частиниузбічпридорожніх територійтротуарівавтопавільйонівдорожніх знаківогородженьзовнішнього освітлення, а також облаштування залізничних переїздів.

Як сповіщає відділ комунікації поліції Харківської області, за результатами перевірок правоохоронці зафіксували незадовільну підготовку ділянок автомобільної дороги державного значення Харків - Зміїв - Балаклія - Гороховатка 85 км + 900 м та видали чотири вимоги посадовим особам, які відповідають за експлуатацію стану доріг, щодо ліквідації недоліків на вулично-дорожній мережі.



У результаті проведеної роботи відповідальних осіб притягнули до адміністративної відповідальності згідно з ч. 1 ст. 140 (порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт) КУпАП.

Перевірка стану вулично-дорожньої мережі Балаклійського району триває.

Автор: Менеджер сайта