Харків'янка понесе відповідальність за покинутих дітей

06.09.2017 14:30 Суспільство
Фото: із соціальної мережі Фото: із соціальної мережі
Покинутих дітей знайшли 4 вересня на вулиці Леся Сердюка.

Маленькі діти були знайдені 4 вересня на вулиці Леся Сердюка. Батьків поряд із ними не було. Дітей доставили до 19-ї дитячої лікарні, де вони перебувають і зараз. Стан їхнього здоров’я задовільний, - про це повідомляє ГУНП у Харківській області.

В поліції кажуть, що матір, яка залишила дітей без нагляду на тривалий час, буде пригягнута до відновідальності. Відносно 31-річної жінки буде складено адміністративний протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП.

- Працівниками поліції з’ясовано, що 31-річна жінка веде антисоціальний спосіб життя. 6 вересня матір була знайдена за місцем проживання, куди вона повернулася у нетверезому стані, - розповів старший інспектор відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності Юрій Михайлович.

На даний час збирається повний пакет документів службою у справах дітей Київського району, жінці загрожує позбавлення батьківських прав.

Юний харків'янин завоював золото на закордонних змаганнях

Якщо в діях громадянки виявлять ознаки кримінального правопорушення, буде відкрито кримінальне провадження за ст. 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

Аліна Курлович

Автор: Администратор сайта