Понад 700 викликів за першу добу прийняли нові поліцейські в Харкові

28.09.2015 07:32 Суспільство
Фото: mvs.gov.ua Фото: mvs.gov.ua
Перший день чергування нової патрульної служби виявився насиченим

На адміністративні правопорушення поліцейські виїжджали 72 рази. Було зафіксовано 29 фактів хуліганства та 29 заяв про крадіжку.

Новими стражами правопорядку було зафіксовано 33 сигнали про сімейні сварки, вже не кажучи про інші різні конфліктні ситуації, їх було в цілому 32.

У ніч на 27 вересня поліцейський патруль помітив біля одного з будинків по вулиці Клочківській компанію молодих людей, яка була напідпитку. Хтось з цього натовпу п'яних людей кинув у патрульний автомобіль пластикову пляшку. Коли поліцейські підійшли до молодих людей, останні почали агресивно поводитися. Вони лаялися і кидалися на патрульних.

Поліцейські викликали підкріплення, затримали хуліганів і доставили їх в Центральний відділ міліції Дзержинського РВ - повідомили в прес-службі ГУ МВС України в Харківській області.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві під час виконання цими особами покладених на них обов'язків щодо охорони громадського порядку) Кримінального кодексу України. Підозрюваним загрожує до двох років позбавлення волі.

Слідчі дії тривають.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Роман Шупенко