Президент узяв участь у військових випробуваннях на Харківщині (Фото, Відео)

23.08.2016 16:44 Суспільство
фото Марини Проценко фото Марини Проценко
У Башкирівці в присутності Президента Петра Порошенка відбулися тактичні навчання з елементами бойової стрільби.

На полігоні 92-ї окремої механізованої бригади військовослужбовці аеромобільних, механізованих і танкових підрозділів виконали вправи з вогневої підготовки з використанням танків Т-64БВ, зенітних самохідних установок ЗСУ 23-4 "Шилка", бронетранспортерів БТР-3ДА і БТР 80, а також бойових машин піхоти БМП-2.

- Ви бачите майстерність, яке продемонстрували і в артилерійському вогні, і в маневруванні, і в злагодженості дій, - сказав Президент. - І сьогодні ми можемо сказати, що це обличчя Збройних Сил України. Мені приємно бачити такий високий рівень професіоналізму, такий високий рівень патріотизму, високий бойовий дух, високий рівень підготовки.

 

Він також зазначив, що всі учасники навчань - контрактники, які мають досвід участі в АТО. Вони використовували техніку, яку трохи раніше у вівторок їм передали на аеродромі в Чугуєві.

Після закінчення навчання Петро Порошенко нагородив державними нагородами 40 військовослужбовців, прикордонників, нацгвардійців і поліцейських. Серед нагороджених - одна дівчина, старший сержант Нацгвардії, яка з перших днів захищала країну в зоні  АТО.

Президент у Чугуєві передасть військову техніку армії (Фото) 

https://youtu.be/xu6Nb8850Jc

Олександр Ушаков

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта