ПриватБанк надав можливість своїм клієнтам отримувати другу пенсію

17.05.2017 09:47 Суспільство
У Харкові Віктор Добровольський - пенсіонер і багаторічний клієнт ПриватБанку став одним із переможців ювілейної акції “Друга пенсія від ПриватБанку”.

Ще таких було 25 щасливчиків з усіх регіонів України. Всі вони зареєструвалися в акції, приуроченої до 25-ї річниці ПриватБанку. Участь в акції не вимагала жодних складних дій або фінансових вкладень. Клієнтам, які отримують пенсію через ПриватБанк, достатньо було лише виявити бажання на участь та сповістити про це банк. До слова, у Харківській області в акції зареєструвалися більше 50 000 пенсіонерів.

“Я зареєструвався сам та зареєстрував свою матір через Приват24, - розповідає харківський переможець Віктор Добровольський. - Процедура зайняла кілька хвилин. На виграш не сподівався, бо я практична людина та не дуже вірю у “безкоштовний” сир. Але коли мені зателефонували і повідомили про те, що я буду протягом трьох місяців отримувати другу пенсію від ПриватБанку, був приємно вражений. Така прибавка до сімейного бюджету буде дуже корисною. До речі, родиною вже спланували, куди витратимо цей несподіваний виграш”.

Віктор Геннадійович напередодні виходу на пенсію працював менеджером з підбору персоналу. За радянських часів йому довелося брати участь у ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, також працював у проектно-будівельній організації. Клієнтом ПриватБанку став ще у 2009-му році. А пенсію тут отримує останні три роки. Знає і користується майже всіма сервісами банку. Особливо виділяє Приват24 і дивується, чому досі літні люди із засторогою відносяться до такого простого та зручного інструменту.

“Із Приват24 я заощаджую дуже багато часу і грошей, - продовжує Віктор Добровольський. - Мені не потрібно їздити у відділення банку, до комунальних підприємств, магазинів чи залізничних кас. Майже всі свої фінансові та побутові потреби я вирішую не виходячи з дому через Інтернет. А зекономлений час використовую на більш приємні речі. Дуже порадував новий сервіс у Приват24 - “Соціальний кабінет”. Тепер тут можна вирішити і соціальні питання - замовити довідки, оформити субсидію або навіть розрахувати розмір своєї пенсії”.

“Отримувати пенсію через ПриватБанк дуже зручно і вигідно, - розповідає керівник напрямку просування соціальних програм ПриватБанку у Харківській області Тетяна Пономаренко. - Пенсія зараховується на карту практично миттєво після її перерахування Пенсійним фондом. Про це клієнту відразу надходить SMS-повідомлення. На залишок коштів банк нараховує 10 %. Це додатковий неоподатковуваний прибуток пенсіонерів. При розрахунках у магазинах карткою ПриватБанку пенсіонери отримують знижки до 20 % за програмою “Бонус Плюс”. Сплачувати комунальні послуги вони можуть без комісій, а отримувати готівку безкоштовно у банкоматах будь-якого банку України”.

Отримати пенсійну картку можна у відділеннях ПриватБанку за лічені хвилини. Для переходу на обслуговування до ПриватБанку потрібна лише заява клієнта. Всю іншу “паперову” роботу зроблять співробітники банку. При оформленні пенсій особам з обмеженими фізичними можливостями банк відразу виплачує одноразову соціальну допомогу. Можна замовити безкоштовну доставку карти на дом.

У Харківській області пенсію та інші соціальні виплати зараз отримують понад 213 000 пенсіонерів. Кількість таких клієнтів у регіоні зростає щомісячно майже на тисячу осіб. А у квітні у період проведення акції “Друга пенсія від ПриватБанку” у Харківській області пенсійні карти замовили майже 1600 пенсіонерів. До слова, подібна акція проходить вже вдруге. Минулого року 8 переможців отримували другу пенсію протягом 12 місяців. Цього разу у банку вирішили розширити кількість виграшів і другу пенсію будуть нараховувати 25-ти переможцям у кожній області України.

Автор: Администратор сайта