У числі 300 резервістів до армії пішов селищний голова з Харківщини

17.08.2017 07:27 Суспільство
Фото із соціальної мережі Фото із соціальної мережі
16 серпня понад 300 мешканців Харківщини направили для проходження військово-навчальних зборів у двох бойових військових частинах Збройних Сил України.

Усі вони мають досвід служби у районі проведення АТО, входять до армійського резерву і протягом одного місяця відновлять свої бойові навички на полігонах чи стрільбищах. Про це повідомили у Регіональному медіа-центрі МО України у  Харкові.

- Усього ж у серпні райвійськкомати Харківщини відправлять на збори близько 400 військовозобов’язаних. Без перебільшення, це є кращі з кращих патріотів України. Адже більшість з них пройшли гарячі місця Донбасу, деякі мають високі державні нагороди. Тож їх не довелося умовляти прийти до РВК і виконати свій громадянський обов’язок, - зауважив військовий комісар Харківського обласного військкомату полковник Юрій Калгушкін.

Безпосередньо 16 серпня до війська відправилися декілька великих команд резервістів із числа танкістів, піхотинців, артилеристів, воїнів-зв’язківців та інших військових фахівців.

До речі, серед «старих-нових» рекрутів є Близнюківський селищний голова Геннадій Король, який ще у 2014-му добровільно прийшов до військкомату і згодом прослужив понад рік у складі одного з батальйонів територіальної оборони у районі проведення АТО.

Максим Грек

Автор: Менеджер сайта