Що коїться на дорогах Харківщини. Оперативна інформація

12.01.2017 08:29 Суспільство
Фото:http://new.kh.ukravtodor.gov.ua/ Фото:http://new.kh.ukravtodor.gov.ua/
Автомобілістів попереджують про туман на дорогах.

Зранку четверга, 12 січня, на території області ідуть опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Температура повітря при цьому коливається від від -1 С до +1 С. Крім опадів, по всій території області  туман.

За прогнозом синоптиків, 12 січня протягом доби по місту та області  видимість складе 200–500 м; вдень опади у вигляді мокрого снігу та снігу; вітер південний, 7-12 м/с, пориви вітру 15–20 м/с, на дорогах ожеледиця. Зберігатимуться складні відкладення ожеледі та паморозі. Температура повітря вночі по області: 2°С - 7°С морозу, вдень від 2°С морозу до 3°С тепла.

Станом на 9 годину ранку четерга,  як повідомляють у Службі автомобільних доріг Харківської області, проїзд автотранспорту забезпечено на усіх автомобільних дорогах загального користування Харківської області.

- На дорогах області працювало 121 снігоприбиральна машина та механізм з косими відвалами, які одночасно прибирали сніг з проїзної частини, так і розподіляли піщано-сольову суміш або сіль, один ротор та 161 робітник дорожнього господарства, - ідеться у повідомленні прес-служби САД.

За добу із 11 по 12 січня автодорожники використали дві тонни технічної солі та 436 мпіщано-сольової суміші для протиожеледної обробки доріг.

Від снігу вони розчистили 805 км доріг державного значення та 568 км доріг місцевого значення. Рух автомобільними дорогами загального користування Харківської області не закривався та не обмежувався. 

Довідка. При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера 336-77-00.

Читайте також: У харківському притулку для бездомних зробили ремонт

Максим Грек

Автор: Администратор сайта