Сучасна школа та оновлена харківська філармонія: відомі строки здачі об'єктів

21.06.2017 14:25 Суспільство
http://kharkivoda.gov.ua/news/87204 http://kharkivoda.gov.ua/news/87204
Нова школа в Пісочині відкриється 1 вересня, а реконструкція харківської філармонії завершиться в 2018-му.

Терміни здачі головних будівельних об'єктів регіону назвав заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко. Про це повідомляють на сайті ХОДА.

- 1 вересня ми повинні ввести в експлуатацію школу на 640 місць в селищі Пісочин. Будівництво цього об'єкта знаходиться на постійному контролі голови ХОДА Юлії Світличної. Я буваю там двічі на тиждень і можу сказати, що роботи йдуть із випередженням графіка, - повідомив Євгеній Шахненко. - Ми практично закінчили оздоблення 2-х верхніх поверхів, на 80 % - першого поверху. Зараз працюємо над оздобленням спортивного залу, їдальні, йде закупівля меблів, створюються умови для дітей з особливими потребами (спеціальна їдальня, безбар'єрний доступ, чіповий ліфт тощо).



Заступник керівника ХОДА повідомив, що, за його оцінками, документальна здача школи в Пісочині завершиться 1 - 5 серпня.



Євгеній Шахненко також розповів про роботи на головному культурному довгобуді області - у Харківській обласній філармонії. Здавши минулого року органний зал, будівельники продовжили роботи на другому спусковому комплексі, що включає великий зал та адміністративні приміщення філармонії.

- Цього року на будівництво Харківської філармонії виділено близько 60 млн грн з державного бюджету й 10 млн - з обласного. Сьогодні ми черговий раз провели там штаб. Ми маємо твердий намір наступного року здати другий спусковий комплекс у повному обсязі й завершити будівництво цього об'єкта, - заявив заступник голови ХОДА. - Наступного літа плануємо готувати будівлю до здачі. Цього року ми повністю доводимо великий зал: гіпсові елементи, архітектурна частина й так далі. На наступний рік залишаться об'єкти вхідної групи та чистове оздоблення.

У Харкові пройде фестиваль європейського кіно

Олександр Ушаков

Автор: Администратор сайта