Цього року Україна буде відпочивати на травневі свята цілих вісім днів

27.04.2017 08:40 Суспільство
З цієї нагоди в Фельдман Екопарк підготували особливо насичену і цікаву програму з концертами, танцями, флеш-мобами, шоу і тематичними акціями.

Відкриє всеукраїнські канікули у Фельдман Екопарк творчий фестиваль. Його присвятять Міжнародному дню танцю і Дню джазу. У ці дні, 29 і 30 квітня, гостей запрошують послухати живий саксофон і кларнетну музику та наблизитися до світу хореографії і подивитися на його віртуозів.

Для гостей станцюють в стилі хіп-хоп, тектонік, крамп, нью-стайл кращі артисти Харкова. А школа старовинного танцю «Евенталь» познайомить бажаючих з європейською бальною культурою XIX століття і навчить елегантному парному танцю. Для тих, кому освоювати танці вже не потрібно і хто сам може вразити публіку майстерністю, буде організований конкурс-прослуховування «Алло! Ми шукаємо таланти!». Люди абсолютно різного віку зможуть показати організаторам свої творчі заготовки та пізніше представити номер на концерті, присвяченому Дню народження Фельдман Екопарк.

1 і 2 травня Екопарк презентує друзям розважальну програму «Разом весело грати». Загін маленьких гостей зможе веселитися з персонажами мультфільмів цілими днями: їх чекають спільні ігри, фотосесії та конкурси.

З 6 по 9 травня Фельдман Екопарк запрошує гостей на великий концерт «Перемога одна на всіх». У ці дні пройдуть меморіальні акції - на алеях Регіонального ландшафтного парку будуть встановлені інформаційні стенди про героїв-тварин, які стали легендами військових років. Також на головному майданчику з'явиться інтерактивний банер «Лист пам'яті», на якому гості зможуть написати про подвиги своїх родичів у роки Другої світової війни. Вшанувати пам'ять хоробрих і сильних визволителів концертом приїдуть молодіжні колективи «Старий цирк» і «Діти майбутнього». Свої зворушливі шоу-програми «Ми пам'ятаємо» і «Пам'ять серця» покажуть артисти Кінного комплексу та Театру дітей і тварин.

У програмі «Перемога одна на всіх» 7 травня заплановано грандіозний флеш-моб - півтисячі музикантів під акомпанемент струнних інструментів виконають наймасовішу молитву за мир в Україні.

«У травні українці відпочиватимуть більше тижня. Для нас, команди Фельдман Екопарк, це чудова нагода запросити гостей, - розповів директор Фельдман Екопарк Андрій Рощупкін. - Кожен день відвідувачів Екопарку розважатиме жива музика, хореографи, артисти цирку, аніматори. Головне - всі події буде об'єднувати загальна нитка подяки: за ті подвиги в боротьбі з нацизмом, які здійснювали наші діди і прадіди в роки Другої світової війни. Всі разом скажемо їм спасибі. І побажаємо нашій Україні мирного неба. Чекаємо всіх на святковому концерті в Фельдман Екопарк!».

Також свято доповнять концерт живої музики, виступ запрошених гостей - майстрів фітнес-клубу «YOD» і клубу історичної реконструкції «Князь», конкурс дитячого малюнка, майстер-класи, спортивні змагання та вручення найактивнішим гостям сувенірних подарунків.

Автор: Администратор сайта