У нічних клубах Харкова пройдуть перевірки (Фото, Відео)

29.11.2016 13:11 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Напередодні новорічних свят всі розважальні заклади міста Харкова повинні бути перевірені на предмет дотримання протипожежних вимог і норм.

З таким дорученням 29 листопада, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виступив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

Він нагадав, що днями у Львові в результаті пожежі в нічному клубі постраждали 25 осіб, а один чоловік, який отримав 95% опіків тіла, помер в реанімації.

«Зобов'язуємо перевірити всі розважальні заклади - нічні клуби, кінотеатри тощо, особливо в світлі того, що наближається Новий рік. З проведенням безлічі заходів зросте ймовірність загорянь, надзвичайних ситуацій, десь електропроводка може не витримати. Ми не допустимо такого, як у Львові! Крім того, до свят - на площі Свободи, в оперному театрі - необхідно все перевірити і обстежити, чітко визначити, як будуть організовані всі протипожежні заходи », - зазначив Ігор Терехов.

Начальник Харківського міського відділу ГУ ГСЧС України в Харківській області Володимир Юрченко повідомив, що деякі нічні клуби дійсно не дотримуються протипожежні норми. Матеріали за цими закладам передано в суд - на закриття до усунення порушень.

Пожежа в нічному клубі Львова: названа можлива причина

Через пожежу було евакуйовано 250 осіб, з них 22 людини звернулися за медичною допомогою. З 22 - 14 були госпіталізовані. Двоє раніше в реанімації - передає Уніан.

Пожежа в нічному клубі Львова виник через необережне поводження з відкритим вогнем під час шоу. Читайте також В Одесі сталася масштабна пожежа в новобудові: згоріло 10 квартир (фото) Про це повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції Львівської області.

Фото: Уніан

Відео:

Микола Мельник

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта