Велика черга утворилася до нової школи під Харковом

02.06.2017 11:00 Пісочин
Фото: kharkivoda.gov.ua Фото: kharkivoda.gov.ua
До нової школи в Пісочині батьки записали вже понад 400 дітей.

Навчати своїх малюків у новому навчальному закладі виявили бажання батьки 130 майбутніх першокласників. До 2 - 9-х класів уже записано понад 300 учнів.

Будівельні та оздоблювальні роботи в школі мікрорайону «Мобіль» виходять на фінішну пряму. А поки дизайнери прикрашають внутрішні приміщення, триває процес формування педагогічного колективу нової школи. Планується, що тут працюватимуть близько 30 вчителів.

У школі також зможуть навчатися діти з особливими потребами. Для цього забезпечено безперешкодний доступ до будівлі та кабінетів, функціонуватиме спеціально обладнаний ліфт.

ПОГОДА ЗНОВУ ГОТУЄ СЮРПРИЗИ ХАРКІВ'ЯНАМ

Жителі Пісочина з нетерпінням чекають на відкриття школи. Адже дві, що існують, переповнені в кілька разів.
Нагадаємо, будівництво школи в мікрорайоні «Мобіль» розпочалося в кінці 2015 року. Виділення коштів на роботи з державного та обласного бюджету домоглася голова ХОДА Юлія Світлична. Це перша школа, яку зводять «з нуля» в Харківській області за останні 12 років. Школа триповерхова. Навчатися тут зможуть 640 дітей. Зараз у Пісочині не вистачає близько 800 шкільних місць. У селищі працюють два навчальні заклади: колегіум, який переповнений у два рази, і школа, де кількість учнів на 30 % перевищує планові показники.

Мирослава Кольцова

Автор: Администратор сайта