Земельні ділянки під Харковом отримають учасники АТО

17.12.2015 15:30 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Про це повідомив головний спеціаліст сектору у Харківській області Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Юрій Корсунов.

«У дачному селищі біля селища Коротич ветерани АТО отримали 137 ділянок по 12 соток, у Вільхівці - 159, і вже зараз 178 осіб готують технічну документацію для отримання дачних ділянок у Руській Лозовій», - зазначив Юрій Корсунов.

За даними юриста Головного управління Госгеокадастра в Харківській області Костянтина Рибалко, на даний момент видано 886 наказів на розробку технічної документації на отримання земельних ділянок учасникам АТО, при цьому у власність ділянки вже отримали 436 осіб, повідомляється на сайті ХОДА.

Демобілізованим з АТО військовослужбовцям допомогли влаштувати бізнес в Харкові

Так, 16 грудня на зборах ветеранів АТО було видано 159 наказів про передачу у власність земельних ділянок біля селища Вільхівка Харківського району.

«Видали накази про передачі у власність земельних ділянок, але повноцінним власником громадянин буде після того, як зареєструє саме право в реєстраційній службі Харківського району, і йому видадуть свідоцтво про право власності. Це звичайно займає два тижні », - повідомив Костянтин Рибалко.

Микола Мірошник

Автор: Администратор сайта