З’явився коп, якого бракувало Харкову

04.11.2016 13:20 Суспільство
фото Юлії Шматченко фото Юлії Шматченко
Таку характеристику новому головному копу міста надала екс-керівниця Харківської патрульної поліції.

- Я дуже вдячна керівництву, що саме Вадима Лісничука призначили керівником харківських патрульних. Це саме той поліцейський, якого бракувало Харкову, - представила свого колегу екс-керівниця харківських копів Ольга Юськевич. Нагадаємо, її призначино на посаду радника голови Національної поліції України.

Майора патрульної поліції Вадима Лісничука до Харкова перевели з Черкас. Місцева громада його досить неохоче відпускала, бо роботою керівника патрульних була задоволена. Новий очільник харківських копів вже прийняв справи у своєї попередниці.

- Почав свою роботу з аналізу сьогоднішньої ситуації. Задоволений харківським управлінням, починаючи від дисципліни, закінчуючи мотивацією, - зазначив Лісничук.

За словами головного копа Харкова, у патрульних дві основні функції — служити й захищати. Тож довіру населення буде завойовувати результатами роботи. Також новий керівник розкрив своє бачення зразкового поліцейського.

- Для мене зразок патрульного, це коли до нього підходить маленький хлопчик и просить допомогти зав’язати йому шнурки. Чому дитина підійшла до поліцейського? Тому що мама малому сказала: «Якщо тобі буде щось потрібно, звертайся до поліцейського». Поліцейський зав’язує шнурки дитині і ставить контрольне запитання: «Можливо, ще щось потрібно?». Оце зразковий поліцейський, - підкреслив Вадим Лісничук.

Черкаський керівник харківських патрульних зі вчора у Харкові винаймає квартиру. Відзначає, що сусіди трошки гучні попалися, але, думає, вони скоро виправляться. Копів у новому місті йому ще не доводилося викликати.

Юлія Міронюк

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта