Чиновники-корупціонери у Харкові: 19 звільнено, півтори тисячі оштрафовані

10.09.2013 06:00 Влада
http://www.bagnet.org/ http://www.bagnet.org/
Фахівці Держфінінспекції в Харківській області протягом січня-серпня 2013 провели ряд перевірок.

До суду пред'явлено 23 позови про відшкодування винними особами втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 72 млн грн.

За матеріалами ревізій правоохоронні органи почали 218 досудових розслідувань, а також вручені 3 письмових повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину за переданими матеріалами контрольних заходів.

Крім того, за результатами участі фінінспекторів Держфінінспекції як залучених спеціалістів у перевірках, що проводяться правоохоронними структурами, складено 14 протоколів про вчинення адміністративних корупційних порушень.

За недотримання законодавства 1484 посадові особи притягнуто до адміністративної відповідальності, 558 - до дисциплінарної та матеріальної, за результатами проведених працівниками Держфінінспекції ревізій 19 осіб звільнено із займаних посад.

Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу направлено інформацію про виявлені фінансові операції на суму понад 7,3 млн грн.

Загалом фахівці Держфінінспекції в Харківській області протягом січня-серпня 2013 забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму понад 72 млн грн.

Автор: Администратор сайта