Губернатор-екзаменатор. Райнін прийняв держіспит у харківських студентів (ФОТО)

17.02.2015 14:00 Влада
Фото Ірини Гудзь Фото Ірини Гудзь
Губернатор Харківської області Ігор Райнін сьогодні приймав іспит у магістрів Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії при Президенті України.

Сьогодні о 13.20 заочники факультету підготовки магістрів державного управління здавали держіспит. Всього у групі було семеро студентів. Більшість з них вже встигли попрацювати у тих чи інших Міністерствах у Києві або у департаментах Харківської міськради. Несподіванкою для майбутніх держслужбовців став візит на екзамен губернатора Ігоря Райніна.

- Я хочу подивитися на рівень підготовки студентів, дати спеціальну оцінку їх рівню підготовки, - сказав голова Харківської облдержадміністрації.

Екзамен проходив за звичним сценарієм. Студенти по черзі витягли білети, після чого їм було дано півгодини на підготовку. Кожний мав відповісти на два теоретичних і одне практичне запитання.

Чи то через сильне хвилювання, чи через слабку підготовку, але студенти цього разу своїми знаннями похизуватися не могли. Дехто відповідав більш-менш пристойно, а от інші "валилися" на елементарних запитаннях. Наприклад, один із магістрів державного управління взагалі не зміг відповісти, що таке держуправління.

Ігор Райнін був настроєний позитивно, спеціально нікого "валити" не збирався, але і ставити задарма п'ятірки не збирався.

- Я налаштований дуже демократично. Але давайте не будемо перетворювати відповіді на конкретні запитання у роздуми навколо теми, - попередив майбутніх чиновників очільник області.

Студенти по черзі виходили до екзаменаційної комісії, і губернатор так само по черзі відправляв випускників підготуватися ще. А от з аудиторії не виганяв і двійок не ставив.

Через півтори години Ігор Райнін сказав, що на жаль, більше не має часу і має їхати у справах. Студенти ж залишилися складати держіспит вже своїм педагогам.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта