Харківщина на 35 % готова до опалювального сезону

20.06.2017 05:20 Влада
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Про це голова ХОДА Юлія Світлична повідомила 19 червня під час всеукраїнської селекторної наради, що була присвячена підготовці енергетичної системи регіонів до опалювального сезону.

19 червня керівник області, у ході відрядження до Києва взяла участь у нараді під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Учасники наради обговорили питання підготовки до опалювального сезону господарських об’єктів регіонів, обладнання житлових будинків приладами обліку тепла, підготовку дорожньої інфраструктури до роботи у зимовий період, а також стан розрахунків теплопостачальних підприємств за енергоносії.

Харківські вболівальники влаштували бійку під час футбольного матчу в Києві (Фото, Відео) 

Говорячи про стан готовності об’єктів житлово-комунального господарства Харківщини до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років, Юлія Світлична повідомила, що середній показник виконання заходів з підготовки по регіону сьогодні становить 35 %.

«В області створено штаб з підготовки до опалювального сезону, маємо графік проведення засідань штабу по районах для детального вивчення всіх питань. Підприємства паливно-енергетичного та дорожнього комплексу проводять підготовчі роботи відповідно до графіків», - зауважила Юлія Світлична.

Вона також повідомила, що відсоток оснащення багатоквартирних житлових будинків загальнобудинковими лічильниками в області складає близько 70 %. Робота в даному напрямку продовжується.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта