Харківські прикордонники отримали квартири (Фото)

26.06.2017 06:00 Влада
Фото: ХОДА Фото: ХОДА
Ключі від службового житла військовослужбовцям вручили під час урочистого відкриття нового відділу прикордонної служби 24 червня.

В заходах взяли участь голова ХОДА Юлія Світлична, секретар РНБО Олександр Турчинов та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Приміщення на вісім квартир забезпечене гарячим та холодним водопостачанням, електро- та теплопостачанням, пожежною сигналізацією.

Передаючи ключі від нових квартир прикордонникам, Олександр Турчинов зазначив, що позиція держави полягає в тому, щоб кожен військовослужбовець Збройних Сил, Національної гвардії та Прикордонної служби України мав власне житло. Про це повідомляє ХОДА.

«Це завдання, над яким ми працюємо. Українські військові не можуть бути безхатченками, вони мають бути елітою країни», - підкреслив секретар РНБО. 

Юлія Світлична, спілкуючись з родинами прикордонників та мешканцями селища Тополі, запевнила, що керівництво області сприятиме не лише вирішенню квартирного питання військовослужбовців, а й розбудові інфраструктури населеного пункту.

Завод імені Малишева демонструє, як Харківщина може реалізувати свій потенціал. Юлія Світлична

«Ми працюємо над тим, щоб розвивати сільські райони та покращувати умови життя для мешканців найвіддаленіших куточків області. Сьогодні для цього є всі можливості. За ініціативи Президента України та за підтримки Кабінету Міністрів реалізується реформа децентралізації. Вона дає можливість наповнювати місцеві та сільські бюджети та направляти суттєві кошти на ремонти доріг, розбудову інфраструктури - відкриття дитячих садків, спортивних майданчиків, будівництво об'єктів, необхідних громаді», - зауважила керівник області.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта