Сто сімдесят кілограмів наркотиків вилучили правоохоронці Харківщини

22.10.2012 07:54 Влада
http://ntn.ua http://ntn.ua
За дев'ять місяців поточного року у порівнянні з аналогічним періодом минулого року було скоєно на 300 наркозлочинів менше.

При цьому з незаконного обігу наркотичних речовин було вилучено 170 кілограмів наркотиків, а за 9 місяців 2011 року правоохоронці вилучили 80 кілограмів.

Про це сьогодні розповів  начальник ГУМВС України в Харківській області полковник міліції Віктор Козицький.

- Незважаючи на позитивну динаміку в боротьбі з наркозлочинами, поки що вистачає і таких собі правових колізій - зазначив Віктор Козицький. - Адже в нас існують, як наркодилери, так і хворі люди, які не можуть існувати без вживання наркотичних речовин. І тут слід прописати чіткі та законні правила, бо зберігання це одна справа, а розповсюдження зовсім інша. А ще б хотілося наведення чіткого порядку і в такій сфері, як ігровий бізнес. Доволі скрутно притягти до відповідальності господарів таких салонів, адже на це потрібно багато часу та сил. Ось у минулому році по цій ліній було зафіксовано багато протизаконних епізодів, а кримінальних справ було відкрито лише по чверті з них. Хотілося б також, щоб і матеріальне забезпечення правоохоронців було підвищене, адже, працюючи в міліції, вони віддають усі свої сили роботі, а взамін не отримують належного фінансового стимулу для забезпечення своїх родин.

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта