Янукович розкрив подробиці таємної зустрічі з Путіним (ВІДЕО)

27.11.2013 08:27 Влада
http://lenta-ua.net/ http://lenta-ua.net/
За словами Януковича, президенти говорили в основному про газ і товарообіг.

Президент України Віктор Янукович розповів про зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним. Він запевнив, що були три зустрічі з Путіним, на яких обговорювалися нагальні економічні питання. Про це він розповів в інтерв'ю журналістам українських телеканалів, - пише ТСН.

- У мене було дві зустрічі. А якщо про останні – три. Одна офіційна - в Мінську. Там я висловив точку зору про економіку. Про виконання нашого закону про зону вільної торгівлі. Це камінь спотикання. Після мого виступу пішла дискусія на цю тему. Привела вона до того, що Росія – це найбільший партнер не лише України, але й інших країн. Це привело до того, що потрібно з президентом Росії обговорити економіку, - розповів Янукович.

Президент переконує. Що всі подальші розмови лежали в економічній площині. З президентом РФ він говорив в основному про газ та товарообіг.

- У нас третина товарообігу – Росія. Це товари, які виготовляються на високотехнологічних підприємствах. Збут цієї продукції – Росія та СНД. Це товари з високою доданою вартістю. Це велика частина нашого буджету, - резюмував Янукович.

Джерело: ТСН
Автор: Администратор сайта