Янукович: Всі вимоги опозиції виконані

30.01.2014 14:09 Влада
http://telegraf.com.ua/ http://telegraf.com.ua/
Президент України Віктор Янукович заявив, що влада виконала всі взяті на себе зобов'язання.

Звертаючись до співвітчизників, Янукович наголошує: «Ми прийшли до конкретних домовленостей з представниками опозиції. Всі взяті на себе зобов'язання ми виконали. У тому числі парламент прийняв закон про амністію, який гарантує учасникам протестів свободу і звільнення тих осіб, які були затримані під час конфліктів».

Однак, зазначає Янукович, «опозиція продовжує нагнітати ситуацію, закликає людей стояти на морозі заради політичних амбіцій кількох лідерів. Я думаю, що це неправильно. Переконаний, ми повинні зрозуміти - немає майбутнього у держави і народу, якщо політичні інтереси окремих груп поставлені вище існування самої України».

«Я ще раз прошу і звертаюся до людей, звичайних громадян, моїх співвітчизників: зробимо все заради миру і спокою, заради нормального життя країни. Зі свого боку я з найбільшим розумінням і прихильністю буду ставитися до потреб і прагнень людей, враховуючи ті помилки, які бувають у кожної влади, так як помилок не допускає лише той, хто нічого не робить. Вірю, що ми разом зуміємо повернути життя України і всіх людей в мирне і спокійне русло» , - йдеться у зверненнні глави держави до громадян України.

Автор: Менеджер сайта