Забронювати квиток до Криму та житло харків'яни зможуть на спеціальному порталі

22.03.2013 10:05 Влада
http://ukraina-krym.com http://ukraina-krym.com
Сайт запрацює на початку курортного сезону.

Для спрощення процедури пошуку помешкання у Криму цього року вводять ноу-хау, яке дозволить знайти житло та оплатити його з допомогою Інтернету. На початку курортного сезону має запрацювати офіційний кримський туристичний портал з системою онлайн-бронювання номерів в готелях та санаторіях. Планується, що на цьому сайті можна буде придбати і квитки на потяг. Харківських турагентів вчитимуть працювати на цьому порталі, проте кожен охочий зможе і сам замовити собі тур на цьому сайті.

Міністр курортів і туризму АР Крим Олександр Лієв запевнив, що влітку у харків'ян не буде проблем з придбанням квитків. На його думку, потягів завжди вистачало.

- Поїзди приходять у Крим напівпусті, - каже Олександр Лієв, - Я сподіваюся, що ситуація з поверненням паспортного контролю допоможе вирішити проблему зі спекуляцією квитків. І тоді ті існуючі набори поїздів, які доповнюються регулярно щороку, упораються із турпотоком.

Окрім того, за його словами, можливо уже цього року між Харковом та Кримом з'явиться авіасполучення. Одна з кримських авіакомпаній розглядає можливість створення такого авіамосту.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта