Корисно

Чим корисний кавун та як його вибирати

Чим корисний кавун та як його вибирати

У кожної пори року є свої символи: початок літа символізують яскраві ягоди полуниці та малини, а у кінці літа на сцену виходить пан кавун. Він хрусткий і соковитий – те, що треба у спекотні дні. А ще кавун – дуже корисний.

Консервуємо на зиму: мариновані помідори «Смакота»

Консервуємо на зиму: мариновані помідори «Смакота»

Для любителів домашніх заготовок – відмінний рецепт маринованих помідорів. Для маринування потрібно вибрати зрілі, але кріпенькі плоди. Із зазначеної кількості виходить 9–10 літрових банок.

Запасаємося на зиму: салат з помідорів, перцю та моркви

Запасаємося на зиму: салат з помідорів, перцю та моркви

Чудовий закусочний салат, який можна подавати як доповнення до гарніру або м’ясної страви. Родзинка – у кисло-солодкому соусі і в тому, що овочі залишаються трохи хрусткими.

Готуємо моркву по-корейському на зиму

Готуємо моркву по-корейському на зиму

Якщо ви любите домашню моркву по-корейському, ви можете зробити заготовки цієї закуски на зиму й насолоджуватися нею, коли захочеться, вже не витрачаючи час на її приготування. А для того, щоб закуска вийшла по-справжньому смачною, її потрібно робити зі зрілої і соковитої моркви.

Сезонна страва: баклажани по-корейському

Сезонна страва: баклажани по-корейському

Такі баклажанчики можна заготовлювати на зиму, а можна просто приготувати на закуску та їсти вже через 8–10 годин, коли вони трохи постоять.

Готуємо смачну закуску на зиму: сливи з часником

Готуємо смачну закуску на зиму: сливи з часником

Незвичайна, але при цьому смачна закуска – мариновані сливи, фаршировані часником, у гостро-солодкому маринаді. Можна подавати як закуску до будь-яких страв, але особливо пасує до смаженого м’яса. Рецепт для тих, хто не боїться експериментувати.

Гороскоп на 3–9 серпня

Гороскоп на 3–9 серпня

Овна та Стрільця очікують випробування на міцність, а Ракам та Левам зірки обіцяють приємні несподіванки.

Літня застуда: як її лікувати

Літня застуда: як її лікувати

Здавалося б, літо, сонце, спека – ну звідки раптом взялися нежить, кашель або біль у горлі та підвищена температура? Особливо прикро, коли через застуду руйнуються плани на вихідні дні або навіть на відпустку. Як же швидко вилікуватися і, головне, чи існують способи уникнути підступних вірусів у спекотну пору року?

Рецепти консервації: готуємо сливову аджику

Рецепти консервації: готуємо сливову аджику

Помірно гостра (тим більше, що її гостроту можна регулювати), дуже цікава на смак сливова аджика – знахідка для тих, хто любить фруктові соуси.

Готуємо китайський соус зі слив

Готуємо китайський соус зі слив

Пікантний, кисло-солодкий на смак, такий соус буде чудовим доповненням до будь-яких смажених або печених страв з риби або м’яса.

Як вибрати автозапчастини для вашого «залізного коня»

Як вибрати автозапчастини для вашого «залізного коня»

Ви купили нову (ну майже нову) автівку, а вона через пару-трійку років почала потребувати ремонту? Саме час скористатися нашими порадами.

Квіти як подарунок: де вибрати найкращі

Квіти як подарунок: де вибрати найкращі

Наближається свято, а варіантів, що подарувати, не так багато? Не варто панікувати, краще рішення в такому випадку – це квіти, адже саме вони надають будь-якої події особливу атмосферу.

Рецепт аджики з чорної смородини «Відразу до столу»

Рецепт аджики з чорної смородини «Відразу до столу»

Для приготування цієї аджики можна використовувати не тільки свіжі, а й заморожені ягоди. Соус виходить помірно гострим, пікантним, але при цьому – дуже смачним і оригінальним.

Як Junior PHP скласти резюме?

Як Junior PHP скласти резюме?

Закриваємо кабачки: простий рецепт маринування «Як грузді»

Закриваємо кабачки: простий рецепт маринування «Як грузді»

Якщо ви любите консервовані салати з кабачків, то цей рецепт – для вас. Дуже смачна закуска з кабачків, моркви та болгарського перцю на зиму.

Рецепти консервації: кабачки, мариновані по-болгарському

Рецепти консервації: кабачки, мариновані по-болгарському

Неймовірно смачна заготівля на зиму з кабачків. На смак вони виходять кисло-солодкими і хрусткими, їх можна використовувати для приготування салатів або просто як закуску.

Парфум для чоловіка: вибираємо правильно

Парфум для чоловіка: вибираємо правильно

У минуле пішло уявлення про те, що косметика і парфумерія — це суто жіночі «штучки», а справжньому чоловіку вони не потрібні. Зараз навіть створення образу «брутального мачо» вимагає грамотного застосування косметичних засобів. І без парфумерії тут не обійтися.

subscription
Підписка на розсилку
Хочу отримувати головні новини:
Підписка на розсилку
Хочу отримувати головні новини: