Рецепти

Консервуємо на зиму: мариновані помідори з часником

Консервуємо на зиму: мариновані помідори з часником

Замариновані таким способом помідорчики виходять кисло-солодкими, з легким часниковим присмаком. Вибирати для маринування потрібно помідори кріпенькі, дрібні й солодкі.

Сезонна страва: помідори по-корейському на зиму

Сезонна страва: помідори по-корейському на зиму

Пікантні, гострі й ароматні, такі помідорчики не залишать байдужим нікого. Із вказаної кількості виходить 11 баночок по 0,55 л.

Консервуємо на зиму: соус із помідорів і цибулі

Консервуємо на зиму: соус із помідорів і цибулі

Такий соус буде хорошим доповненням до будь-яких гарнірів, м’ясних або рибних страв. Тим більш, що й готується він дуже просто.

Консервуємо на зиму: мариновані помідори «Смакота»

Консервуємо на зиму: мариновані помідори «Смакота»

Для любителів домашніх заготовок – відмінний рецепт маринованих помідорів. Для маринування потрібно вибрати зрілі, але кріпенькі плоди. Із зазначеної кількості виходить 9–10 літрових банок.

Запасаємося на зиму: салат з помідорів, перцю та моркви

Запасаємося на зиму: салат з помідорів, перцю та моркви

Чудовий закусочний салат, який можна подавати як доповнення до гарніру або м’ясної страви. Родзинка – у кисло-солодкому соусі і в тому, що овочі залишаються трохи хрусткими.

Готуємо моркву по-корейському на зиму

Готуємо моркву по-корейському на зиму

Якщо ви любите домашню моркву по-корейському, ви можете зробити заготовки цієї закуски на зиму й насолоджуватися нею, коли захочеться, вже не витрачаючи час на її приготування. А для того, щоб закуска вийшла по-справжньому смачною, її потрібно робити зі зрілої і соковитої моркви.

Сезонна страва: баклажани по-корейському

Сезонна страва: баклажани по-корейському

Такі баклажанчики можна заготовлювати на зиму, а можна просто приготувати на закуску та їсти вже через 8–10 годин, коли вони трохи постоять.

Готуємо смачну закуску на зиму: сливи з часником

Готуємо смачну закуску на зиму: сливи з часником

Незвичайна, але при цьому смачна закуска – мариновані сливи, фаршировані часником, у гостро-солодкому маринаді. Можна подавати як закуску до будь-яких страв, але особливо пасує до смаженого м’яса. Рецепт для тих, хто не боїться експериментувати.

Рецепти консервації: готуємо сливову аджику

Рецепти консервації: готуємо сливову аджику

Помірно гостра (тим більше, що її гостроту можна регулювати), дуже цікава на смак сливова аджика – знахідка для тих, хто любить фруктові соуси.

Готуємо китайський соус зі слив

Готуємо китайський соус зі слив

Пікантний, кисло-солодкий на смак, такий соус буде чудовим доповненням до будь-яких смажених або печених страв з риби або м’яса.

Рецепт аджики з чорної смородини «Відразу до столу»

Рецепт аджики з чорної смородини «Відразу до столу»

Для приготування цієї аджики можна використовувати не тільки свіжі, а й заморожені ягоди. Соус виходить помірно гострим, пікантним, але при цьому – дуже смачним і оригінальним.

Закриваємо кабачки: простий рецепт маринування «Як грузді»

Закриваємо кабачки: простий рецепт маринування «Як грузді»

Якщо ви любите консервовані салати з кабачків, то цей рецепт – для вас. Дуже смачна закуска з кабачків, моркви та болгарського перцю на зиму.

Рецепти консервації: кабачки, мариновані по-болгарському

Рецепти консервації: кабачки, мариновані по-болгарському

Неймовірно смачна заготівля на зиму з кабачків. На смак вони виходять кисло-солодкими і хрусткими, їх можна використовувати для приготування салатів або просто як закуску.

Грузинська кухня: готуємо сациві з баклажанами

Грузинська кухня: готуємо сациві з баклажанами

Таку закуску можна готувати як окрему страву, а можна – як доповнення до будь-якого гарніру. Якщо любите страви з баклажанів, то цей рецепт вам сподобається.

Рецепти консервації: готуємо закуску з огірків «Пісня»

Рецепти консервації: готуємо закуску з огірків «Пісня»

Така закуска, яку скоріше можна назвати огірковою ікрою, – чудове доповнення до будь-якої страви.

Як краще засолити огірки на зиму в банках: гарячий та холодний способи

Як краще засолити огірки на зиму в банках: гарячий та холодний способи

Хрусткі солоні огірочки – це не тільки смачно, але й корисно. Молочна кислота, яка утворюється в процесі бродіння в огірках, благотворно впливає на мікрофлору кишечника. А ще такі огірочки покращують апетит і, звичайно ж, настрій.

Холодні перші страви: готуємо таратор на кефірі та суп з крабовими паличками

Холодні перші страви: готуємо таратор на кефірі та суп з крабовими паличками

Зазвичай улітку хочеться чогось легкого й холодного. Тому на зміну наваристим борщам і гарячим супам приходять холодні супчики.

Маринуємо огірки: рецепти з горілкою, виноградом та у медовій заливці

Маринуємо огірки: рецепти з горілкою, виноградом та у медовій заливці

Огірки можна маринувати багатьма способами, ми підготували для вас найцікавіші.

subscription
Підписка на розсилку
Хочу отримувати головні новини:
Підписка на розсилку
Хочу отримувати головні новини: