Рецепти

Цитрусова випічка: готуємо кексики з мандаринами

Цитрусова випічка: готуємо кексики з мандаринами

Ароматні, з легкою цитрусовою ноткою, ці кексики – відмінний варіант для чаювання.

Смачна страва: млинці з м’ясним фаршем

Смачна страва: млинці з м’ясним фаршем

Дуже смачні, а ще ситні й ароматні млинці сподобаються, сподіваємося, кожному.

Готуємо крученики зі свинини з грибами

Готуємо крученики зі свинини з грибами

Начинка може бути абсолютно різною – овочева, грибна, з горіхами або навіть ананасами. Грибний варіант – найпопулярніший.

Вареники з картоплею та шкварками – смачно до столу

Вареники з картоплею та шкварками – смачно до столу

Вареники теж можуть бути святковою стравою, особливо якщо приготувати їх власноруч та красиво подати.

Страва на святковий стіл: м’ясна куля з грибами та овочами «Сюрприз»

Страва на святковий стіл: м’ясна куля з грибами та овочами «Сюрприз»

Це рецепт м’ясної страви із сюрпризом: грибна начинка з овочами всередині кулі. Дуже гарна та смачна страва на святковий стіл, яку можна приготувати, щоб урізноманітнити меню.

Готуємо найсмачніший млинцевий торт з грибами

Готуємо найсмачніший млинцевий торт з грибами

Якщо ви любите млинці, а ще у вас є свіжі або заморожені будь-які гриби, ви можете приготувати смачний млинцевий торт.

Як приготувати смачні курячі рулетики з чорносливом

Як приготувати смачні курячі рулетики з чорносливом

Не знаєте, чим здивувати близьких? Приготуйте такі рулетики з чорносливом, вони ніжні, ароматні та дуже смачні. До того ж, готувати їх зовсім не складно.

Смачна випічка: ароматне печиво з глазур’ю  та спеціями

Смачна випічка: ароматне печиво з глазур’ю та спеціями

Смачне, з пряними нотками спецій, таке печиво – чудовий десерт на будь-яке свято.

Готуємо святковий кекс «Панеттоне»

Готуємо святковий кекс «Панеттоне»

З сухофруктами та горіхами, прикрашений цукровою пудрою, ніжний та ароматний, такий кекс – відмінна випічка для чаювання на будь-яке свято.

Готуємо різдвяні імбирні пряники «Ялинкові»

Готуємо різдвяні імбирні пряники «Ялинкові»

Різдво все ближче, тому пропонуємо вам рецепт саме зимових солодощів – імбирних пряників. Такі пряники можна не тільки їсти, а й навіть прикрашати ними ялинку. Цим їстівним прикрасам будуть раді не тільки діти, а й дорослі.

Кролик у духовці, запечений у медово-соєвому соусі

Кролик у духовці, запечений у медово-соєвому соусі

Запечений в особливому маринаді, такий кролик виходить дуже смачним і ніжним.

Варимо холодець з курки «Святковий»

Варимо холодець з курки «Святковий»

Холодець – традиційна страва будь-якого святкового столу. Цього разу давайте зваримо курячий холодець.

Кролик, тушкований з грибами в сметані

Кролик, тушкований з грибами в сметані

Якщо не хочеться запікати курку чи качку, можна приготувати кролика. За цим рецептом він виходить неймовірно смачним, ніжним і соковитим.

Страва на Новий рік: кролик у беконі з картоплею, запечений цілком

Страва на Новий рік: кролик у беконі з картоплею, запечений цілком

Це саме святково-парадна страва – крім зовнішнього ефектного вигляду, виходить дуже смачною і соковитою, тим паче, відразу з гарніром. Та й готувати її доволі легко – поки кролик запікається, господиня може відпочити.

Страва на свята: минтай з морквою і цибулею, запечений у духовці

Страва на свята: минтай з морквою і цибулею, запечений у духовці

Для любителів смаженої рибки – смачна і проста в приготуванні страва, яку можна подати на святковий стіл.

Мужужі, або холодець  по-грузинському

Мужужі, або холодець по-грузинському

У Грузії мужужі вважається суто чоловічою стравою і готується зі свинячих ніжок з додаванням овочів, спецій, оцту і часнику. А вигляд має – як традиційний холодець, хоча і зі своєю родзинкою.

Новорічна страва: салат «Коханка» з буряком і морквою

Новорічна страва: салат «Коханка» з буряком і морквою

Дуже вдале поєднання овочів і сухо­фруктів. Пошарово складати і подавати салат на стіл краще відразу, щоб вигляд і смак не змінилися, адже в його складі – тільки овочі, які пускають сік.

Варимо холодець з індички

Варимо холодець з індички

Холодець з індички? Легко. По-перше, за смаком він нічим не поступається класичному холодцю, і варити його дуже просто. У крилах і стегнах індички багато м’яса, і застигає воно дуже добре, тому желатин не потрібен. А ще холодець з індички – низькокалорійний, тому за талію можна не перейматися.

subscription
Підписка на розсилку
Хочу отримувати головні новини:
Підписка на розсилку
Хочу отримувати головні новини: