Рецепти

Страви з гарбуза: готуємо  оладки та деруни

Страви з гарбуза: готуємо оладки та деруни

Урізноманітніть своє меню — приготуйте з гарбуза поживні і смачні млинці та деруни. А оскільки гарбуз поєднується практично з будь-яким продуктом, додавати до нього можна що завгодно. Головна умова — гарбуз має бути основним інгредієнтом.

Смакуємо разом: ніжне тістечко а-ля «Кіндер Деліс»

Смакуємо разом: ніжне тістечко а-ля «Кіндер Деліс»

Це не тістечко, а просто казка: повітряний бісквіт і ніжний крем усередині, а зверху — тонкий шоколадний шар. Таке тістечко можна приготувати навіть без приводу, просто щоб побалувати себе смачним десертом на вихідні. Тим більше, що його приготування не займає багато часу.

Готуємо ніжні та найсмачніші курячі котлетки із сиром

Готуємо ніжні та найсмачніші курячі котлетки із сиром

Котлети з м’яса та сиру? А чому б і ні. Це цілком прийнятне поєднання, такі котлети виходять дуже ніжними та соковитими, з тонким сирним смаком. За бажанням можна додати будь-яку зелень або спеції.

Картопляні поросята (естонські «картуліпорес») — смакота, що готується просто

Картопляні поросята (естонські «картуліпорес») — смакота, що готується просто

Смачно, поживно, цікаво оформлено, до того ж зручно в готуванні і годиться як для повсякденного столу, так і для зустрічі гостей.

Рецепти на Святвечір: готуємо кутю та узвар

Рецепти на Святвечір: готуємо кутю та узвар

Різдво Христове — одне з головних православних свят, яке відзначається на початку січня. За традицією на стіл обов’язково подають кутю — страву, з якої заведено починати вечерю в Святий вечір, 6 січня.

Готуємо салат «Марсель» з курячим філе та чорносливом

Готуємо салат «Марсель» з курячим філе та чорносливом

Дуже смачний і поживний салат шарами з чорносливом і корейською морквою, до святкового столу те що треба!

Готуємо смачний салат «Гніздо глухаря» з копченою куркою

Готуємо смачний салат «Гніздо глухаря» з копченою куркою

У цього салату дуже цікаві подача і смак, але його готують не так часто, хоча страва цього заслуговує. Салат можна готувати як шарами, так і перемішувати всі інгредієнти, а за начинку використовувати будь-яке м’ясо або гриби.

До святкового столу: дуже смачний салат «Гранатовий браслет» з куркою та грибами

До святкового столу: дуже смачний салат «Гранатовий браслет» з куркою та грибами

Не забуваємо, що святковий стіл — це не тільки гарячі страви. Тому освіжаємо вашу пам’ять і пропонуємо вам добірку перевірених і смачних салатів на будь-який смак. І почнемо з вельми оригінального в оздобленні та дуже смачного салату «Гранатовий браслет». Його фішка — це поперед­ньо обсмажені гриби, завдяки яким салат виходить більш соко­витим. На новорічному столі цей салатик буде дуже доречним.

Новорічний стіл: запікаємо курку в духовці з різними смаками

Новорічний стіл: запікаємо курку в духовці з різними смаками

Ароматна курочка із золотистою хрусткою скоринкою, запечена в духовці, — це завжди смакота. А якщо таку курочку ще й нафарширувати овочами, крупами або фруктами, виходить страва два в одному, до того ж подвійно смачна.

Запікаємо гусака в духовці: рецепт  з мандаринами, яблуками та морквою

Запікаємо гусака в духовці: рецепт з мандаринами, яблуками та морквою

Яке ж свято без головної страви на столі! Апетитний, рум’яний, запашний, фарширований фруктами гусак стане чудовою прикрасою святкового столу та доброю альтернативою гарячим стравам з курки.

Готуємо найсмачнішу курку по-аджарському з кінзою та спеціями

Готуємо найсмачнішу курку по-аджарському з кінзою та спеціями

Запечена в духовці або смажена на сковороді курка — це класика кулінарії, її ніколи не набридне готувати. Але якщо одного разу вам захочеться, щоб ця страва заграла новим смаком — приготуйте курку під спеціальним соусом із запашною зеленню та спеціями.

Готуємо найсмачніші закусочні тортики: святкові рецепти

Готуємо найсмачніші закусочні тортики: святкові рецепти

Цього разу пропонуємо вам цікаві страви — закусочні тортики з курячим м’ясом або солоною рибкою.

У битві між «Наполеоном» і «Кутузовим» перемагає «Ярославна»

У битві між «Наполеоном» і «Кутузовим» перемагає «Ярославна»

Свята змушують згадувати рецепти страв (і тортів теж!), якими балували нас ще матусі й бабусі.

Запечене в духовці м’ясо «Гармошка» з начинкою

Запечене в духовці м’ясо «Гармошка» з начинкою

«Гармошку» можна приготувати з будь-якого м’яса, маринувати будь-яким способом, а як начинку використовувати навіть фрукти. Але найкраще виходить «гармошка» з нежирної свинини, а начинка з грибів, помідорів та сиру робить цю страву дуже цікавою.

Готуємо соковиту свинину з чорносливом в духовці

Готуємо соковиту свинину з чорносливом в духовці

Соковита свинина з часниковим соусом і чорносливом — надзвичайно ароматна і смачна страва. До того ж абсолютно доступна — знадобиться лише шматок свинячої корейки без кістки, чорнослив, майонез і спеції.

Картопляні зрази із сосисками

Картопляні зрази із сосисками

Давно не готували зрази? Тоді ми йдемо до вас і пропонуємо чудовий варіант поживного обіду або вечері з простою, але смачною начинкою всередині.