Цитрусова випічка: готуємо кексики з мандаринами
Ароматні, з легкою цитрусовою ноткою, ці кексики – відмінний варіант для чаювання.
Ароматні, з легкою цитрусовою ноткою, ці кексики – відмінний варіант для чаювання.
Дуже смачні, а ще ситні й ароматні млинці сподобаються, сподіваємося, кожному.
Начинка може бути абсолютно різною – овочева, грибна, з горіхами або навіть ананасами. Грибний варіант – найпопулярніший.
Вареники теж можуть бути святковою стравою, особливо якщо приготувати їх власноруч та красиво подати.
Це рецепт м’ясної страви із сюрпризом: грибна начинка з овочами всередині кулі. Дуже гарна та смачна страва на святковий стіл, яку можна приготувати, щоб урізноманітнити меню.
Якщо ви любите млинці, а ще у вас є свіжі або заморожені будь-які гриби, ви можете приготувати смачний млинцевий торт.
Не знаєте, чим здивувати близьких? Приготуйте такі рулетики з чорносливом, вони ніжні, ароматні та дуже смачні. До того ж, готувати їх зовсім не складно.
Смачне, з пряними нотками спецій, таке печиво – чудовий десерт на будь-яке свято.
З сухофруктами та горіхами, прикрашений цукровою пудрою, ніжний та ароматний, такий кекс – відмінна випічка для чаювання на будь-яке свято.
Різдво все ближче, тому пропонуємо вам рецепт саме зимових солодощів – імбирних пряників. Такі пряники можна не тільки їсти, а й навіть прикрашати ними ялинку. Цим їстівним прикрасам будуть раді не тільки діти, а й дорослі.
Запечений в особливому маринаді, такий кролик виходить дуже смачним і ніжним.
Холодець – традиційна страва будь-якого святкового столу. Цього разу давайте зваримо курячий холодець.
Якщо не хочеться запікати курку чи качку, можна приготувати кролика. За цим рецептом він виходить неймовірно смачним, ніжним і соковитим.
Це саме святково-парадна страва – крім зовнішнього ефектного вигляду, виходить дуже смачною і соковитою, тим паче, відразу з гарніром. Та й готувати її доволі легко – поки кролик запікається, господиня може відпочити.
Для любителів смаженої рибки – смачна і проста в приготуванні страва, яку можна подати на святковий стіл.
У Грузії мужужі вважається суто чоловічою стравою і готується зі свинячих ніжок з додаванням овочів, спецій, оцту і часнику. А вигляд має – як традиційний холодець, хоча і зі своєю родзинкою.
Дуже вдале поєднання овочів і сухофруктів. Пошарово складати і подавати салат на стіл краще відразу, щоб вигляд і смак не змінилися, адже в його складі – тільки овочі, які пускають сік.
Холодець з індички? Легко. По-перше, за смаком він нічим не поступається класичному холодцю, і варити його дуже просто. У крилах і стегнах індички багато м’яса, і застигає воно дуже добре, тому желатин не потрібен. А ще холодець з індички – низькокалорійний, тому за талію можна не перейматися.