Учасник «Холостячки» з Харкова розповів, що після проєкту ще не був на побаченні

24.11.2020 16:50 Суспільство
Фото: СТБ Фото: СТБ
Цьогоріч в Україні стартувало шоу «Холостячка». У першому його сезоні за серце акторки Ксенії Мішиної боролися 16 чоловіків. Серед учасників проєкту був і 29-річний харків’янин Сергій Кірієнко. «СК» поспілкувався з хлопцем і дізнався, як він потрапив на шоу та наскільки змінилося його життя після проєкту.

Сергій Кірієнко – офіцер запасу, має кілька вищих освіт, фанатіє від спорту. Наразі він займається веб-розробками, самостійно купив собі квартиру в новобудові елітного району Харкова. Симпатичний, у хорошій фізичній формі, розумний, успішний – Сергій міг би й сам стати героєм «Холостяка», але вирішив підкорити серце акторки Ксенії Мішиної.

– Участь у проєкті – для мене своєрідний експеримент. Я подумав, чому б мені не спробувати побудувати стосунки таким незвичним способом. Тим паче, з Ксенією Мішиною, – розповідає «СК» Сергій Кірієнко. – Перед тим, як піти на шоу, я дивився його оригінальну версію «The Bachelorette». Тож чудово розумів, через що мені доведеться пройти.

Участь у «Холостячці» для харків’янина стала першою спробою побудувати стосунки на телепроєкті. Сергій запевнив «СК», що раніше йому не доводилося проходити кастинги в якісь телевізійні проєкти.

– Чи було у мене бажання взяти участь у «Холостяку»? Бажання було. Але доля склалася інакше, – з посмішкою зазначає Сергій.

У житті харків’янина серйозні стосунки були двічі. Перші – у 23 роки. Вони з дівчиною були з однієї компанії і буквально відразу почали жити разом. А от після трьох років спільного життя зрозуміли, що вони дуже різні.

Другі серйозні стосунки Сергія завершилися більше року тому. Із колишньою дівчиною розійшлися друзями.

– Між нами не було абсолютно ніякої токсичності та негативу. Адже ми дорослі люди, і все можемо обговорити. У рішенні піти на проєкт вона мене підтримала, – каже Сергій Кірієнко.

У бажанні взяти участь у «Холостячці» його також підтримала родина. Сергій найстарший син у родині. Коли хлопцю було 11 років, його мама померла. Вихованням його та молодшого брата займався батько, бабуся та тітки. Через кілька років у батька з’явилася інша жінка, яка народила ще одного сина. Спочатку Сергій болісно сприйняв цю ситуацію, але з часом стосунки з новою родиною батька стали хорошими.

– Ми з рідними завжди одне одного підтримуємо. Усі починання, ідеї і запали. Вони дуже хвилювалися і вірили в мене, – ділиться учасник «Холостячки».
Хлопець запевняє, що до проєкту не був знайомий із Ксенією Мішиною.

– Чесно кажучи, я не дивився телевізор, тому не був знайомий із творчістю Ксенії Мішиної. «Танці з зірками» теж не бачив. Але перед участю в проєкті я ознайомився з її роботами та біографією, – розповідає Сергій.

Про сварку на проєкті

Харків’янин відразу запам’ятався глядачам, бо під час першої вечірки не став чекати церемонії троянд, а сам узяв собі бутоньєрку, яка просто стояла на столі. Такий зухвалий вчинок головна героїня розцінила як упевненість чоловіка в собі.

Під час другого ефіру Сергій Кірієнко знову був в епіцентрі подій. Спочатку у нього стався конфлікт з іншим учасником шоу – професійним учасником змішаних боїв Артемом Шепелем (Артем вдарив Сергія).

– Щодо конфлікту з Артемом, то це була звичайна побутова розмова, словесна перепалка. Емоції взяли своє, і вийшло так, як вийшло. Ми з Артемом потім помирилися, потиснули один одному руки, і конфлікт було вичерпано. Ніякої драми немає – так трапляється в чоловічому колективі, – каже Сергій.

А потім у фіналі одного зі спортивних випробувань від холостячки він переміг свого образника, випередивши його на смузі перешкод. Наш герой зізнається, що пройти це випробування йому було нескладно, бо має військову підготовку. Він офіцер запасу Харківського льотного училища. А ще Сергій усе життя займається спортом.

– Спорт присутній у моєму житті весь час. Протягом останніх трьох років активно займаюся у спортзалі – тренажери, TRX, біг. Власне, так і підтримую форму. У зал стабільно ходжу тричі на тиждень – приділяю час силовим тренуванням і кардіо. Влітку навантаження більші, взимку – менші. Під час карантину, коли спортзали були закриті, я виходив на вулицю і тренувався там з підручними засобами, – розповідає учасник проєкту.

Фото: instagram.com/sergeykiriyenko

Де в Харкові зустріти холостяка

Під час третього ефіру кожен з учасників вражав головну героїню своїми талантами. Сергій Кірієнко вирішив станцювати брейк.

– Я люблю танцювати. Мені імпонують спортивні танці, зокрема – брейк. У дитинстві вивчав цей стиль. Тому я вирішив згадати молодість і продемонстрував танець Ксюші, – пригадує Сергій.

Але щось пішло не так, і після третього ефіру харків’янин поїхав додому. Холостячка не дала йому троянди, бо їй здалося, що чоловік бореться не за її серце, а просто змагається з іншими учасниками, і взагалі не шукає її уваги. Однак Сергій запевняє, що просто губився, як хлопчисько, під час спілкування з Ксенією. Взагалі в житті чоловіка є місце відчайдушній романтиці.

– Звісно, божевільні вчинки і спонтанності були в моєму житті. Про деякі навіть непристойно говорити (сміється). Пам’ятаю, приїжджав до дівчини вночі, до її приватного будинку, де вона жила. Викладав зі свічок величезне серце, всередині якого поклав букет з квітами. І все це під музику. Знаки уваги я виявляю по-різному. Залежить від людини. Спочатку потрібно зрозуміти, що подобається дівчині, і від цього відштовхуватися у своїх вчинках. Універсального рішення немає. Для когось дуже цінним буде піти і просто випити кави, а для когось – стрибнути з парашутом, – ділиться Сергій.

Учасник шоу каже, після проєкту його життя майже не змінилося. Щоправда, зросла кількість підписників в Instagram, на вулицях почали впізнавати. А участь у шоу він розцінює як дуже корисний досвід.

– Мені завжди цікаво набувати нового досвіду. Було цікаво не тільки спробувати побудувати стосунки з Ксенією, а й подивитися, як працює команда фахівців і вся ця величезна телевізійна машина. Я вдячний телеканалу СТБ і всьому колективу за те, що занурили мене у цей світ, – говорить хлопець.

Після зйомок Сергій повернувся до рідного Харкова. Каже, що це для нього найкраще місто у світі.

Фото: instagram.com/sergeykiriyenko

– У мене було багато можливостей переїхати і в Київ, і в США, і в Європу. Але мені подобається Харків. Я хочу розвиватися тут і бути корисним своєму місту. Тут є маса можливостей для розвитку, – переконаний Сергій Кірієнко.

Чоловік має дві вищі освіти. Закінчив з «червоним дипломом» Харківський національний університет імені Каразіна, спеціальність – міжнародні економічні відносини. А потім закінчив юридичну академію за спеціальністю судово-прокурорська діяльність. Також, як вже зазначалося вище, у Сергія за плечима військова кафедра льотного училища. Наразі він керує компанією у сфері веб-розробки інтернет-маркетингу.

Учасник «Холостячки» каже, що після завершення проєкту ще жодного разу не був на побаченні. А з дівчатами він знайомиться абсолютно по-різному. Може сподобатися дівчина, наприклад, у якомусь закладі. Або ж зацікавить подруга знайомих чи хтось у соцмережі. Каже, що немає точного алгоритму, де краще познайомитися. Чоловік упевнений, що цікаву людину можна зустріти де завгодно.

До речі, у Сергія чимало улюблених місць у Харкові. Чоловіку подобається гуляти в парках Горького та Шевченка, також ходить у Саржин Яр.

Після проєкту харків’янин спілкується з деякими іншими учасниками. Також переписувався і з холостячкою.

– Я писав Ксюші в соцмережі, дякував за нашу історію. З учасниками спілкуюся, вони дуже класні, позитивні і цікаві хлопці. Більшість з них – люди, які імпонують мені за цінностями. У проєкті ми жили в одній кімнаті із Сашком Еллертом, Женею Ковтуненком та Андрієм Рибаком. З ними підтримую контакт і зараз, – розповідає Сергій Кірієнко. – Спілкуюся також з Ігорем Бабком, у нас з ним спільні інтереси у сфері бізнесу. Цікавий хлопець – Льоша Тригубенко. З ним легко підтримати бесіду. Ілля Рибальченко хоча спершу мені і здавався незрозумілим чоловіком з 90-х, але виявився дуже хорошою людиною. З Андрієм Шатирком, буває, ділимося думками у сфері веб-бізнесу.

Читайте також: Борівчанин Ігор Гелуненко: Я думаю, ми вчасно пішли з «Танців з зірками»

Автор: Юлія Шматченко