Українці стали менше вживати свинину
Фото: із соціальної мережі
У січні-серпні 2017-го українці з’їли на 1,5 % менше свинини, ніж за аналогічний період минулого року.
Про це повідомляє AgroPolit.com, посилаючись на аналітичний відділ Асоціації «Свинарі України».
За інформацією, скорочення споживання відповідає меншим обсягам, які наявні на внутрішньому ринку.
За даними оновленого балансу попиту і пропозиції м’яса та м’ясопродуктів, внутрішнє виробництво свинини дещо поступається минулорічним показникам, а експорт, навпаки — подвоївся.
Згідно з коментарем Аналітичного відділу АСУ, обсяги промислового забою свиней за аналізований період також скоротилися на 1,5 %, до 347,2 тис. т живою вагою.
Микола Мельник
Оперативні новини читайте в нашому Telegram
Підписуйтесь на Google News, щоб бути у курсі останніх новин.